Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pcg48.jpg

Bana mi dedin renktaş anlayamadim bi sorun mu var ?

Napoli bir kaç hafta önce Swansea'den Gabbiadini için 14 milyon Avroluk teklifi reddetmiş

yani hayal

Valla kardeşim o zaman Bruma'yı alanlar Gabbiadini'yi de alabilirdi.

Bruma'ya sezon başında 12m€'yu bayılanlar, Devre arası Mancini için Gabbiadini'ye bir o kadar parayı bayılamazdı. O kadar ekonomik anlamda zengin bir kulüp değiliz malesef.

Şu Ümit Aktan gibi m.ö kalmış ve şu an parasını yediği mesleğini BECEREMEDİĞİ halde yüzsüz yüzsüz ,taraftara laf vurması trajikomik. Sen daha Umut'a Sinan ya da 100 kere ched'e Donk demeyi bırak adam gibi işini yap sonra zırvala.Ben 106 ekranda adamların ismini söylüyorum bu koca statta göremiyor.

Mehmet batdal bile gozume suarez gorundu bizimkilere bakınca ulan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konusmalarina dikkat et renktas ben sana saygisizlik yapmadim hatta bu forumda kimseye saygisizlik yapmadim tartismaya da girmedim sende duzgun davran..

Arkadaşım, seni alıntıladım mı? Hayır. Senin hakkında birşeyler yazdım mı? Hayır. Ne gibi problemim olacak seninle?

Bak işine.. Alıntılayıp da durma..

linnesin yedegi bu arkadaş olsun.genç eboue..
https://www.youtube.com/watch?v=UGPazQ8Cjho linnesi bazen candreva gibi önde de kulllanabiliriz.bu arkadaşı alırsak..solbekte de oynayabilyo bu arkadaş.carolein yedegi de olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt