Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo jalma güzel atti

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo da iyice civitti ya, or..pu gibi taraftari kendine cekmek istiyor yine.ayni nasil kontrat uzatmak isteyince yaptigi gibi. Bakti inter de birsey yapamicak, yine bize megillendi. Kendi cikarini dusunmekten baska birsey yapmiyo. Inter inter diye sayikliyordu, birakin gideyim diyordu.

Ne oldu yattı mı Benitez transferi şimdi ?

Kıvoyke çıktı Rize top tutamadı.

Kivoykeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Melo da iyice civitti ya, or..pu gibi taraftari kendine cekmek istiyor yine.ayni nasil kontrat uzatmak isteyince yaptigi gibi. Bakti inter de birsey yapamicak, yine bize megillendi. Kendi cikarini dusunmekten baska birsey yapmiyo. Inter inter diye sayikliyordu, birakin gideyim diyordu.

Aynen baydı

Çingen çocuğunu bile alamadılarsa Fatih İŞBECER'in kulüpte durmasının bize faydası nedir?

Isbecer(emez) dönüyormuş bugün son teklifi vermiş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşi becerememiş yani... Bu adam kaç gündür orada bu transferle uğraşıyor, bitirmeden dönüyorsa yazıklar olsun.

Dün hoca bence şikayet etti transfer politikasını bugün nedeni çıkıyor ortaya, bunların birşey becereceği yok, hatta dünkü maçı kaybetsek dursun sevinirdi transfere gerek kalmadı diye.

Ya sakin olun Benitez defteri kapandı denmiyor ki ,belki anlaştı da dönüyor. Evren'e kalsa şu an Rhijin sağ bekti. Olmazsa da şaşırmayız zaten Özbek ,başkan sonuçta.Ama bugün yaprak bile kımıldamıyor bu can sıkıcı, acaba son güne mi yapacağız 3 transferi de yine.

5 teklif etmişiz daha ne yapsınlar?10 mu verelim adı sanı duyulmamış velete.

Bi forvet bi de kanat gelsin artik ... Ne bicim isdir bu simdiye kadar tek linnes geldi donk u saymiyorum onun vercegi katgiyi orda chedjou da José de verir

Mevzu 5m€'dan fazla verelim değil. Teklifini buradan da yapabilirdin. Adamın ayağına gidiyorsan, alıp geleceksin. Bu kadar basit. Ya da sağda solda dillendirmeyeceksin ben oraya buraya gidiyorum diye. Artistlik yaparken iyi, alamayıp lafı yiyince oouuvvv..

Yok öyle birşey.

la hadi la transfer dönemi bitiyor ne rezil heriflersiniz yahu yalancı dursun ve saz arkadaşları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt