Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 3 sa.3 saat önce
Benitez için ; kulüpler arasında en ufak bir sıkıntı yok. Bu konuda herkes rahat olsun ancak henüz imza da yok.

Kulübün kendi içinde son kararını vermesi bekleniyor. Bence para da anlaşıldıktan sonra oyuncuyu verirler.

Denildiği gibi "hocayı ikna etmeye çalışıyor" olabilirler.

Daha fazla detay bilmiyorum arkadaşlar. Dün gece gelen mesaj da ; "kulüpler anlaştı denildi." Gelişmeleri göreceğiz.
Bu ne diyor lan? Insanlari aptal yerine mi koyuyorlar? Anlaşma varmis ama kulüp rakam konusuna düsümüyormus. Bu nasil anlaşma ozm?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

20120911021001-4796-big.jpg
Kac eder hocam piyasasini soyledim ben abartilicak bisey yok

İyice matematik problemine çevirdiler. %85'ine 8 milyon Euro istiyorlarsa 2016 Şubat ayı döviz kuruna göre %100'üne kaç Lira isterler :P

Adamlar tok satıcı kabul etmezler.

Giden 2 haftamıza oldu. Kalan haftalarda saçma sapan transferler olacaktır.

Yasin çakmak da 5 milyon doların altına bitmeyecek, muhtemelen bonuslarla birlikte 7 mn doları bulur yazmış Benitez icin.

6 milyonumuz var ama santrfor yerine kanat arıyoruz HA

Adamlar %85'ine 8m€ istiyorlarmış, %15'i elemanın amcasında zaten. Biz ise %100'üne 6m€ teklif etmişiz. Küfür eder gibi.

Şartlar bu şekilde ise bu transferin olma ihtimali yok.

umarim baska oyunculara da bakmislardir, iki haftadir ugrasiliyor bunla galiba

benitezi almayın 2 yıl sonra kimse hatırlamayacak

bi efsane daha vardı bize çakacaklardı almadık blackburne gitti

kayboldu herif

menajerlerin hazırlattığı video kaka+ronaldinho= herifin adı neyse işte

böyle başlıyordu

3 Günden beri ne halt yemis bu Fatih İşbecer? Baktin adamlar abartili rakam istiyor son teklif bu isinize geliyorsa diyip cikacaksin, bu heralde pazarligi nekadar uzun sürerse bende okadar keyif yaparim arjantinde demis.

Denizli'nin bugün yarın biter dediği adam Martinezdi.

Buda olmayınca istifa eder umarım. İyi bir kaosa ihtiyacımız var.

Büyük ihtimal Denizli bugünü Benitez için işaret etmişti. O da olmayınca sanırım bugün transfer falan olmaz hatta son güne kadar en fazla 1 tane olur.

Bu meblağlara gidip bu topçuyu alan hain oğlu haindir.Böyle bütçen varken ne alacağının aşağı yukarı beli olacağı kaliteli bir kanat rahatlıkla alırsın.8 milyon euroluk ne oynamış o şopar?

Adnan Polat'ın son senesinde de saçmasapan adamlarla ilgilenmiştik. Herkes bir umut içinden küçük Messiler çıkar diye bir sürü Arjantinli Brezilyalı topçuları öneriyordu.

Aga adam dünya yıldızı potansiyeli de barındırsa şu durumdaki bir takımda o potansiyelin ortaya çıkması mucize olur. Ben en başından beri manasız buluyorum G. Amerika'dan genç oyuncu getirme sevdasını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt