Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi ve Maicon için her ikisini de alma durumunuz var ise niye düşünüyorsunuz alın hemen gelsinler.

Koskoca sezon futbola inat doğan Semih ve müzmin sakat Serdar ile geçermi.

Garry 3 5 2 nin sağ kenarında kullanılamaz mı aslında?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

maicon cris gibi bir sey cikarsa o zaman ortalik iyice karisir iste

Yasin sinan ve hatta linnes bile denenir diye dusunuyorum kanatlarda.
Bu kadar adam alirlarsa tabi aldiktan sonra kanat oyuncusuna para vermezler.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
yasini adamdan saymıyorum.sinan hayalet gibi. bi garry bi de linnes var.yetersiz yani..cengonun bayram tutumluyla olan yazısmasında sag kanat yazıyodu.alırlar herhal.

Son cümle ibretlik. Bu gerizekali ile ayni düsüncede olan dolu taraftar var maalesef.

Saydigi maclarda zaten tek Sneijder ile sahaya cikmistik.

DCnL1xOXkAMJdzX.jpg

Bir Sneijder muhabbeti aldı gidiyor. Bu sene adamın kontrat senesi. Her şeyini ortaya koyacak. Bu rezil takımda bile assist kralı oldu. Şu yere göğe sığdırılamayan Lens ve Q7 'den gol ve assistte önde.

Artı bu sene dünya kupası var. Sneijder'in son şampiyonası. Bu yıl kimse durduramaz onu, iyi bir takım kurarsanız...

Son düzenleme:
Sneijder gidiyor değil göndermek istiyorlar diyelim daha doğru :D . Sneijder eski formundan çok uzaktı geçen sene bunu kabul ediyorum ama dingonun ahırına dönmüş bir kulüpte bu tarz oyuncuların bu halde olmasını da göz ardı etmiyorum. Öyle yada böyle transferler için bir bütçe yaratılmışken bu paranın yıllardır çözüm üretemediğimiz mevkilere ve eksik olduğumuz yerlere yapsak daha iyi olmaz mı?

Sneijder'in kalitesini, yaptıklarını ve yapabileceklerini biliyorken sağlam bir defans ve ön libero önünde de Gomis ile en azından 1 sene daha oynatmak çok mu zor. Ben inanıyorum ki Sneijder ile oturup konuşsalar aldığı ücrette indirime bile gidebilir. Ama doğru şekilde durumu anlatırsalar tabi bu yönetim bunu ne kadar becerebilir o konuda hiç emin değilim.

Rakibin 33lük Valbuena ya bi ton para verip umut bağlıyorsa sen elindeki yıldızı oynatmak yerine yerine saçma sapan 2 tane formsuz oyuncu almaya birde en az 15M € bonservis parası vermeye çalışıyorsun. O parayı doğru mevkilere kullansalar ağlak şenol ile bizim 10 sene önce kazandığımız başarıların yanından geçince kendilerinden geçen fiko ve tayfasının konuşmalarını dinlemiyor oluruz önümüzdeki sezon.

Yine boş işlerle uğraşıyorlar ve kulübün geleciğini yanlış yatırımlarla karartıyorlar Puki, bilmem katılırmısın:D . Sen Sneijder gitsin dersin ama bence Sneijder ile uğraşacaklarına elzem olan yerlere oyuncu baksınlar.

yaw taktınız bana benim dememlemi gidip kalacağı belli oluyor sanki :D bana sorarsan gidecekse eğer ben sneijder sonrası 10 numarasız düzene geçilmesi taraftarıyım 10 numara işini gereksiz buluyorum. modern 10 numaralar artık forvette veya kanatlarda görev yapıyor sistem içine kolayca adapte edebiliyorsun etrafına takım filan kurman gerekmiyor.. :D

Bu kadar para harcarken birkaö mevkiye wonderkid alsak aslında

Bu kadar kaliteli adamın yanında o da parlar bütün takımın maliyetini amorti ederiz hem.

Acerbi ve Maicon için her ikisini de alma durumunuz var ise niye düşünüyorsunuz alın hemen gelsinler.

Koskoca sezon futbola inat doğan Semih ve müzmin sakat Serdar ile geçermi.
alınmaz diyolar ikisi birden ama baskı yaparsan alırlar.semihi,yasini göndertecek güç var taraftarda.

2018 de dünya kupası vardı de mi :DD sneijder en azından 1 sene daha kalmalı...

?? maicon acerbi clichy

imbula ??

sneijder

?? gomis ??

bize 2 kanat lazım aslında rodrigues ve yasine güvenip yola hayatta cıkılmaz 2 yetersizle hatta yasin acilen postalanmalı sinan da anca yedek olur her sene sonlarda onemsız maclarda cosuyor

Son düzenleme:
Garry 3 5 2 nin sağ kenarında kullanılamaz mı aslında?

şöyle olur kerim biz skor olarak geride oluruz denenir yada farkı açarız kontra ararız filan o zamanda olabilir hamle olarak olabilir yani de tüm sezon 90 dk olmaz orda wing back tabirli oyuncular gerekiyor.

Bir Sneijder muhabbeti aldı gidiyor. Bu sene adamın kontrat senesi. Her şeyini ortaya koyacak. Bu rezil takımda bile assist kralı oldu. Şu yere göğe sığdırılamayan Lens ve Q7 'den gol ve assistte önde.

Artı bu sene dünya kupası var. Sneijder'in son şampiyonası. Bu yıl kimse durduramaz onu, iyi bir takım kurarsanız...
Son dünya şampionasında iyi ve formda olmak isteyecektir. Seneyede amerikaya gider.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

hollanda isveçi geçemez , geçse bile en kötü 2. olarak elenir diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt