Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam bunları hakedecek kadar top oynadımı ? Takip eden varsa aydınlatırsa sevinirim.

videolarina baktim
atletik bilegi cok saglam kolay adam geciyor
tabii hep gol ve asist videolari var
okadar ofansif bir topcunun istatistiklerinin zayif olmasi sadece kafa karistirici

ama genel olarak dedigim gibi atletik 10 no, gol sutlari cok temiz kavisli, paslari kaliteli

Belhandaya 8m bonservis + yillik 3m he

Memleketi soydunuz sogana cevirdiniz

Dursun x oyuncuyla GS TVde imza törenine katildigi ana Kadar KAP beklemeyin. Son transferlerimiz hep böyle yapildi.

Ya Allah askina biri comak soksun su Belhanda transferine.

ya arkadaslar harbiden bi bizim taraftarlar elinde hesap makinesiyle geziyor

biraz rahat olun ya

bosverin parayi oynayacak futbolculara bakin

videolarina baktim
atletik bilegi cok saglam kolay adam geciyor
tabii hep gol ve asist videolari var
okadar ofansif bir topcunun istatistiklerinin zayif olmasi sadece kafa karistirici

ama genel olarak dedigim gibi atletik 10 no, gol sutlari cok temiz kavisli, paslari kaliteli

KAP'ı görelim bakalım seviniriz o zaman :) inşAllah faydasını görürüz.

sao paolo dedigin takim konyasporla es deger bütceye sahip

yani brezilyanin en büyük takimi olmasi biseyi degistirmez süper lig bile brezilya liginin üstünde.

gecmiste ne yaptigi beni irgalamaz. de jongda eskiden manchester cityde oynuyordu gencliginde

bebekken benim altima bez baglarlardi ama daha baglamiyorlar iste. anladinmi ?
Sao Paolo Konyasporla eşdeğer bir klüp diyen kişi gitsin kriket izlesin sabahdan beri saçma sapan yorumlar yapıyorsun

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Memleketi degil Galatasarayi.

sinan-engin-arda-turan-ile-aslihan-dogan-in-8976994_71_m.jpg

Belhanda,Clichy,İmbula,Acerbi,Gomis...Bunları alabilirse yönetim ona bile şükür...Dediklerimden en fazla ikisi gelir tabi.:(

Hayatinin prime zamaninda 8.5a transfer olan adami sozlesmesinin bitmesine 1 yil kala 8e aldik

Keske transfer yasagi yeseydik bu kodumun kopekleri degerlendirmeseydi parayi hic olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt