Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | İtalyan basını Roma kulübünün, bonservisi elinde bulunan Rachid Ghezzal ile ilgilendiğini iddia etti. #Ligue1

Umutsuzluga kapilmayin bu seneki les kadromuzla bile sampiyonun sadece 13 puan gerisinde bitirdik. Isimleri gecen futbolcular transfer edilsin sampiyonluk gelir. Galatasaray havaya girdimi cakar

Keşke leşçuk'u postalayıp ever banega'yı satın alma opsiyonu ile kirakasak. 3 milyon kiralama 10 satın alma oosiyonu ??????

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülent Timurlenk: Önce Gomis sonra Belhanda açıklanacak.

(beIN Sports)

Cengiz' i bırakmaya niyetlerinin olmadığını söylediler, 'wonderkid' olarak görüyorlar, zorlamaya gerek yok (Abdullah Hocamızla birlikte gelmesini umuyorum, zamanını bilemem:)). Ancak Visca' yı gönderecekler, TS talip oldu bile. Çok uçuk bonservisle alınmasını istemem, dediğim gibi takas + makul bir bedelle alınabilse keşke...

Teklif yok dediler, kalmasını istiyoruz dediler ama Göksel Gümüşdağ gibi adamlar oyuncuyu satar merak etme abi. Ben takımın ilk 11'inde kaliteli 2-3 yerli olması taraftarı olduğum için Cengiz'i önemsiyorum. Takas için de Avcı'yı ikna edecek birkaç isim var bence bizde. Şansımızı denemeliyiz.

BİLGİ | Lyon, geçen sezonu Roma'da kiralık geçiren Clement Grenier için transfer tekliflerine açık olduğunu açıkladı. #Ligue1

TRANSFER | Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Rennes, Vincent Aboubakar ve İsmaïla Sarr için çalışmalarını sürdürüyor. #Ligue1

Güntekin Onay: "Eren ve Gomis yetmez. Galatasaray'ı minimum 50 maç bekliyor. 2 santrafor alması lazım. 1'i dolaşan oyuncu olmalı."

BİLGİ | Lyon, geçen sezonu Roma'da kiralık geçiren Clement Grenier için transfer tekliflerine açık olduğunu açıkladı. #Ligue1

TRANSFER | Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Rennes, Vincent Aboubakar ve İsmaïla Sarr için çalışmalarını sürdürüyor. #Ligue1

Grenier'e çökelim hemen

Maicon hantal gibi geldi bana. Ayrıca çok savruk. Baskıda telaş yapıyor . Tek iyi yönü fiziği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt