Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka clichy gelse bruma ile ne yardirirlardi soldan soldan :)))

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

DCyQ9ykXgAANtp3.jpg:large

Defans hattinin komple degismesinin en önemli ve öncelikli hamle olacagini söylemistim.

Ayrica Tete ve Clichy gibi bekleri transfer edebilirsek, son 15 yilin en etkili beklerine kavusmus oluruz, ki etkili futbol oynamak icin bu herseyden daha önemli.

Maicon önemli bir futbolcu ancak ben yeterli görmüyorum. Yanina Acerbi tarzi topla hasir nesir, teknik, oyunu arkadan kurabilen bir stoper alinirsa müthis olur iste.

ulan bu dursun bu oyunculari getirsin bende 1 ay avatar yapacam taha tatiller bitene kadar, hele maicon gercekten olmus gibi.
hic kendinden bölye transferler beklemezdim, gerci hala resmiyete dökülmüs bi transfer yok.

Maicon ve Tete gelsin en azindan defansimiza guc katmis oluruz. Elde var yoksa Semih ve Balta.

Bir yerden baslamali bu temizlik.

Maiconda sağ stoper takimda yine sol stoper yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi alın köftehorlar sizin için oyunu açtım bi ton steam tribi yedim.

RP9ELZ.png

OL9J2P.png

Sao Paulo Futbol Direktörü Vinicus Pinotti'den flaş Maicon açıklaması.

Bugün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Pinotti, Galatasaray'ın gündemindeki Maicon'un durumuna açıklık getirdi. 28 yaşındaki oyuncunun Brezilya'dan ayrılmak istediğini dile getiren Sao Paulolu yönetici, "Olay şöyle gelişti. Oyuncu için teklif geldi, biz de oyuncuyla konuştuk ve o da Avrupa'ya dönmek istediğini söyledi. Henüz kesinleşmiş bir durum yok. Görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bu donemki DUYUMlara gore 6-7 transfer konusuluyor
1-2 Stoper
1 Sol Bek
1 Sag Bek
1 Orta Saha
1 Kanat
1 Forvet

Maicon olduguna gore bir + koyabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt