- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Dursun 2018 seçimlerinde aday olabilmek için çok para harcayacak bu sezon transfere. Ulan Dursun yine kendine çalışıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray semih kesin gitmez altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu nedeniyleAlt yapidaki isimleri saymazsak baya yolcu var. Siyahlar gitti, kirmizilarin gitmesi bekleniyor. Kiradan döneceklerin hicbiri kadroda olmaz. Suan Eray dahil 19 oyuncumuz var. 12 oyuncuya kadar düsebilir mevcut ekip.
AHMET YILMAZ ÇALIK
ARMINDO TUE NA BANGNA
AURELİEN BAYARD CHEDJOU FONGANG
CENK GÖNEN
ERAY İŞCAN
EREN DERDİYOK
GARRY MENDES RODRIGUES
HAKAN KADİR BALTA
JOSUE FILIPE SOARES PESQUEIRA
KORAY GÜNTER
LIONEL JULES CAROLE
LUIS PEDRO CAVANDA
LUKAS JOSEF PODOLSKI
MARTIN LINNES
NESTOR FERNANDO MUSLERA
NİGEL DE JONG
SABRİ SARIOĞLU
SELÇUK İNAN
SEMİH KAYA
SERDAR AZİZ
SİNAN GÜMÜŞ
TOLGA CİĞERCİ
WESLEY SNEİJDER
YASİN ÖZTEKİN
redreport uydurduysa bilemiyom,ordan taşıdım
ya Tudor ntvsporu kekledi yada Di Marzio salliyor
ozan kabak oynasa keşke.başka stoper de almayak,şans verekSunu da soylemeden gecmeyelim, cogu kisi bir anda Maicon geliyor diye seniyor ki normal bu.
Ama dortlu defansta onunla stoper partneri olabilecek bir oyuncumuz da yok suanda. Serdar Aziz'in sakatligini gectim, onun acigini kapatacak stilde bir oyuncu degil. Ahmet Calik da henuz o kivama gelmis birisi degil. Semih ve Balta yi soylememe gerek yok bile tabi.
hocanın tavrını söylediklerini beğendim. söyledikleri ile yaptıkları birbirine uyar umarım.
Ozan Kabak ilk 11 icin dusunulenemez bile suanda.ozan kabak oynasa keşke.başka stoper de almayak,şans verek