Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon candır,beğenmeyen semihe mustehak :)

mümkün mertebe pislik topcularnan kadromuzu takviye etmeliyiz,belhanda maicon bu özelliklerde 2 topcu,kadroda olan s.aziz de sakatlanmasa o da bu tanıma uyan topculardan,tete yi biraz aneliz ettim o da bu tanıma uygun bir topcu,acikcası kucka da kavgacı pislik bir tip

psikotudor belli ki bu tarz cirkef asi gaddar ve pislik topculardan kurulu bir takım istiyor..
İlk 11i melo gibi hırçın zeki ve profesyonel oyunculardan kurarsak uçarız.

Ama melo dünyada sayılı agresif zeki oyunculardan. Kendisinden başka yok gibi. (:

..
8ef9e0dbc173649c4bf6ccfedff170ff.jpg

Bayram yaklaşıyor

Yalarım bile

görsün renktaş geçen sezon top çalan oyuncumuz yoktu dram gibi hırslanıp faul yapan oyuncular görmek istiyorum artık

iç sahada inanılmaz baskı kurarız yalnız adı geçen oyuncularla. Misal Clichy-Serdar-Maicon-Tete defansı savunmada cidden çook iyi performans gösterir. Acerbi olursa konuşmaya gerek bile yok. Ortasaha çok kritik şu 1 ay içinde 2 tane adam lazım oraya. Kucka ve Imbula alınsa mesela 34 haftalık lig 25. haftaya doğru çoktan biter alırız kupayı

Bein sports muhabiri belhanda transferini acikladiginda cenk'in italya'da oldugunu soyledi

Benim anlamadigim, maicon ile anlasmisiz, bu cenk acerbi icin mi italya'da, kucka icin mi veya baska bir oyunci icin mi

Orta sahaya oyunu iki yonlu oynayabilen oyuncu sart

Vainqueur'i yazanlar var, vainqueur fazla ileri cikmaz ayni leiva ve obi mikel gibi, top kapma becerisi var, mucadeleci ve topla iliskisi fena degil ama fazla ileri cikmiyor, aradigimiz oyuncu degil bana gore

bence tam aradığımız oyuncu tarzı atiba gibi sadece top kapma işini yapmıyor topu da iyi kullanıyor,Vainqueur'u alıp yanına ileriye çok çıkan temposu Leroy Fer,Charles Aranguiz tipinde bir oyuncu alınmalı aslında Kucka'ya bile razıyım

Yalniz solbek icin clichy disinda isim gecmiyor..bi yatarsa carole e kalabiliriz.yada 2 3m a yeni bir carole bulurlar

Bein sports muhabiri belhanda transferini acikladiginda cenk'in italya'da oldugunu soyledi

Benim anlamadigim, maicon ile anlasmisiz, bu cenk acerbi icin mi italya'da, kucka icin mi veya baska bir oyunci icin mi

Geçerken gomis vainqueur'e telefon açsın direk romadan alıp geçelim konvoya devam edelim :D

Belhanda 8 m euro eder mi

8 m euronuz olsa kimi alırdınız?

Ben 2m daha ekler 10m ye fransız (istikrarlı oluyorlar) 3 bacaklı 10 numara alırdım

iç sahada inanılmaz baskı kurarız yalnız adı geçen oyuncularla. Misal Clichy-Serdar-Maicon-Tete defansı savunmada cidden çook iyi performans gösterir. Acerbi olursa konuşmaya gerek bile yok. Ortasaha çok kritik şu 1 ay içinde 2 tane adam lazım oraya. Kucka ve Imbula alınsa mesela 34 haftalık lig 25. haftaya doğru çoktan biter alırız kupayı

kılışi demişken oda bir beke göre acayib top çalıyor çok hırslı sürekli öne oynuyor asisti çok olmasada acayib dinamik 1 sene uçar bizim ligde sonrasını bilemem.

tetenin en önemli özelliği top çalma ve hırsı zaten aynen.

Maicon transferi için Muzzi Özcan yetkilendirilmiş anladığım kadarıyla

O ilgileniyordu yani o transferle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt