Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 22.478
- 16.963
- 2.228
soldan 2. yi dövesi gelen sadece ben miyim?
Hepsini dövesim geldi, hepsini!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soldan 2. yi dövesi gelen sadece ben miyim?
Ee yapsın siz açıklayın bakalım ne kadar gömdük transfere
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 deditudor iki tane üst düzey stoper istediğini söyledi ntvsporda valla maicon ve acerbi yi alırsalar tadından yenmez sol clichy sağ tete ondan sonra taktik maktik yok bam bam bam
Efsane olur bu adam da no way.
Forvete Gomis ve Eren yetmez bence. Gomis sakatlansa Erene kalırız, geçen seneye döneriz. Sinan da keyfekeder oynuyor. En iyisi Sinanı Hollandaya filan kiraya verip Lys Mousset'i opsiyonlu kiralamak. Hem Sinanın artık olup olmayacağını görürüz, hem Mousset gibi Fransa U21 oyuncusunu kazanırız. Aynı şekilde dün de yazdım kesinlikle yedek bir uzun stoper almak lazım. Maicon bi sakatlansa yada uyum sağlamazsa bittiğimiz gündür.
Sinanı forvete kunlana bilir. Burak yılmazda sağ açıktı galiba. Sinan ondan daha iyi olabilir üstünde dururulsa.Forvete Gomis ve Eren yetmez bence. Gomis sakatlansa Erene kalırız, geçen seneye döneriz. Sinan da keyfekeder oynuyor. En iyisi Sinanı Hollandaya filan kiraya verip Lys Mousset'i opsiyonlu kiralamak. Hem Sinanın artık olup olmayacağını görürüz, hem Mousset gibi Fransa U21 oyuncusunu kazanırız. Aynı şekilde dün de yazdım kesinlikle yedek bir uzun stoper almak lazım. Maicon bi sakatlansa yada uyum sağlamazsa bittiğimiz gündür.
Efsane olur bu adam da no way.
Yanlış adamı getirdi nazifson , bunu alacaktı..biliom yaw da topcu diye iste buna derim diye sey ettim
Orta sahaya oyuncu almayi unutmasalar bari , selcuk la de jong oynadikdan sonra defansda Ramos olsa nafile
VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
forum arkadaslarim bana gkim dersiz emir heis olabilir misiniz acaba?
forum arkadaslarim bana gkim der
Bu cakma Gökhanin ismimi kiskandigi icin komplosuna maruz kaldigim dogrudurSus, goethe rif seni.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk