Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde 19 haziran kampa yetişecekti.Ne desek artık kelimeler kifayetsiz.

Yetişkin bir Belhanda ve Gomis günde 4837373. defa Galatasaray'a transfer olur

Niyeymis o?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Anlasmalar geregi. Kuluplere uretim icin para veriyorlar ya ondan dolayi. Forma satsan da satmasan da o parayi pesin aliyorsun zaten. Kulupler ayrica belli anlasmalarla formalari ucuz olarak nakit olarak store a.s. uzerinden satin alirlar bu indirim orani onemlidir ne kadar yuksek olursa kar o kadar yuksek olur hic bir urerici firma da hem para verip hem yuksek kar anlasmasi yapmazlar.
Fener mesele parayi pesin aliyor 10 milyon euro civari olmasi gerekir fakat forma satisindan ekstra gelir elde etmiyorlar.

Bir forma bugun 170 lira %8 vergi desek diger giderler %2 diyelim. 150 lira kalsin bu urunun satisindan bunun uretim gelirlerini gecelim.
Ortalama 300 bin adet forma satiyoruz 45 milyon lira civari ediyor bu para 12milyon euro civari. Nike bize senelik 7 milyon euro veriyor zaten hepi topu formalarin toplam kazanci 12 oldugu yerde adam gidip sana %50 mi versin bunun uretim gideri var daha.

Sen anlasirsin nike ile forma patlamasi yapacagini dusunur %25-30 indirim alirsin parayi nakit verir formalari satin alirsin falan senin yuksek karin o olur.

Son düzenleme:
1338923.gif

huaa hua huaa :asd22: :asd22:

Gomis ve Belhanda olmuştur artık. Tete, Imbula, Acerbi benim için çok daha önemli

Dursun ve ekibi işin içindeyken Allah bir dışında bir şeye inanmamak lazım.

Bir sabah kalkıp Sneijder MLS'de, Muslera Milan'da yazısını görüp akşamına Gomis olmadı, Adem Büyük Galatasaray'da konusunu yaşayabiliriz. Şans vs işine çok inanmazdım son yıllara kadar ama bu Dursun'da resmen ne dese tersi çıkma durumu var. Yalancı biri olunca Allah'ta vermiyor sanırım.

45.000 kombine satılsa ortalama 1.500 TL dersek = 67.500.000 TL yapar
2017-2018 ortalama 75-80 puan arasında şampiyon olan takım = 60 m dolar = 180.000.000 TL yapar(Bu sene beşiktaş 90.000.000 TL kazandı)
2018-2019 CL gruplarına katıldığımız için 20 m euro direk kasaya para girer = 80.000.000 TL yapar
Gomis + Belhanda + Maicon + İmbula gibi transferlerden forma satışı yaklaşık 800 bin satsa ve satış parasının yarısı kulübe kalsa 75.000.000 TL yapar
-----------------------------------------------------------------------------------------------
335.000.000 TL para yapar yaklaşık olarak da 100 m USD yapar ve Rivadan gelecek parayla artık faiz ödemeyeceğimizi düşünürsek oyunculara teknik ekibe olan masrafları düşek 25-30 m euro transfer bütçesi açılır

Her sene 30 m euro transfer bütçesi demek sınıf atlamak demek bu sene ya şampiyon oluruz ya da aradaki fark açılır o yüzden şampiyon olmaktan başka çaremiz yok belhanda 8 gomis 3 bunlara takılmamak lazım asıl şampiyon olamazsak çok şey kaybedeceğiz
Forma sattıkça zarar ediyoruz bence hiç o işe girme :(

birazdan sassuolo ile görüsmenin sonucu belli olur (olumlu veya olumsuz), baska gelisme olmaz gibi (belki Maicon KAP)

birazdan sassuolo ile görüsmenin sonucu belli olur (olumlu veya olumsuz), baska gelisme olmaz gibi (belki Maicon KAP)

Bu gün Kap gelmez,hatta bu hafta gelmez bence.İşi çok ağırdan alıyorlar.Acerbide yüksek ihtimal olmaz.:asd22:

Bombos bir gün ya. :(

Cok ümitliyidim bugünden, Belhanda da Sevilla gidiyormus. Olum bunlar bi pok beceremyio ya.

Beinsports de Fotomac olmus resmen. koskoca Yayin kurulus taraftarlari kandiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt