Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reislerrr

0f83bb56206c4381895f393514732645.jpeg

antrenmanda yüzüne bakılacak futbolcu yok lan.u17ler dışında.çer çöp dolu takım.yazık anasını satıyım.hiç mi utanma yok bunlarda?
Butun kadroda hakkini vererek ilk 11e yazabilecegin 5 kisi ya cikar ya cikmaz.
Muslera
Serdar
Linnes
Sneijder
Garry
Baska?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Bu umut gundogan'i ne yuzle antrenmana aliyorlar yaw, gecen sezon ligin ilk yarisinda gitmeyi reddetti ve yan gelip yatti

10 milyona Roma'nın geri alma opsiyonu varmış sanırım. İngiliz kulüpleri de izliyor onu. O oyuncunun Türkiye'de oynama ihtimali yok şu an.

hocam sen beni hep yanlış anlıyorsun yalnız

ben bizden kaç ister diye sormamıştım zaten roma falan ilgileniyor diye haberler vardı onun için yazmıştım da

10 milyon euro geri alma bedeli varsa kıyak iş , bedava

hocam sen beni hep yanlış anlıyorsun yalnız

ben bizden kaç ister diye sormamıştım zaten roma falan ilgileniyor diye haberler vardı onun için yazmıştım da

10 milyon euro geri alma bedeli varsa kıyak iş , bedava

Pardon yanlış anlamışım o halde. Roma öyle bir opsiyon koydurmuş sanırım ama diğer kulüplere tabi o rakam işlemez, Roma da kaç senelik koydurdu zaman limiti var mı bilmiyorum, zaman limiti oluyor çünkü o tip opsiyonlarda çoğu zaman.

Mesela City'nin Enes için koydurduğu opsiyon 2 sene mi ne.

Son düzenleme:
Manu
@ManuLonjon

Eduardo Berizzo apprécie Younes Belhanda. Ils devraient discuter dans les prochaines heures. Pas encore d'offre formulée par le FC Séville.

Belhanda için bu ne diyor ?

Son düzenleme:
İsmi geçen futbolculara bakıyorum da ''Altı şiş, üstü tophane'' deyimi geliyor aklıma. 15-20 milyonluk stoper tandemi, Tolga-Selçuk-Sneijder hattına takviye olarak Belhanda gevşeği...

Manu
@ManuLonjon

Eduardo Berizzo apprécie Younes Belhanda. Ils devraient discuter dans les prochaines heures. Pas encore d'offre formulée par le FC Séville.

Belhanda için bu ne diyor ?

Sevilla'nın hocası beğeniyormuş, önümüzdeki saatlerde konuşulabilirmiş, sevilla henüz teklif yapmamış.

Belhanda işi insallah yatar.O paraya gidip insan yiyen orta saha almamiz lazim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bafetimbi Gomis'in transferinde sona gelen Galatasaray, Arjantinli forvet Jonathan Calleri'yi de gündemine aldı.

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray, bonservisi Uruguay kulübü Maldonado’da bulunan Jonathan Calleri’nin peşine düştü.
23 yaşında ve 1.75m boyunda olan Calleri geçtiğimiz sezonu Premier Lig kulübü West Ham United’da kiralık olarak geçirmiş ancak başarılı performans gösterememişti.

iyi olur...gelsinnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt