Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clichye bi zahmet 1 milyon imza parası da ver yaniii...

ali naci küçük‏ @nkucukk

Maicon kadar Acerbi de gündemde Seçimi maliyetleri tayin edecek Planlar birini almak üzerine ikisini almak min 12-13 m euro bonservis demek

maicon+acerbi hattını oluşturmak için sorun 13 milyon ise belhandayı almazsın gider onun yerne aynı işi yapabilecek yüzlerce adamdan birini alırsın ve bu hattı kurarsın. 3 senedir ucube stoper hattıyla rezil olup durduk kafa golü yiyoruz diye ahmetle serdara bu paranın yarısını gömdük ve daha fazla kafa golü yedik. Şu adamlarla sırf 5 tane az kafa golü yemek için bile verilir o para.

Piyasada sıkca düşen çoğu isim doğru olsa bile geldiler aldık anlamına getirmemek gerekir. Transfer bu sonuçta herşeu her anda değişe biliyor.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

acerbiye öncelik versinler,maiconu saupaulo satma planları yapıyo zaten galiba...olur da carole'ı falan 4e okutursak,o parayı maicona yatırırız.2 stoperimiz olur.

Adi gecen futbolcularin ben cogunu hic izlemedim tanimiyorum da yav. Siz gaza geldiniz diye 2 gundur durduk yere bende gaza geldim.
Ve bunu suan farkettim.
Gecen senede boyle olmstu omg

Çök çök çök 500 bin euro sezon başı hiçbir şey adamın sonuçta bonservisi yok eğer bu miktarlarda gelirse inanılmaz iş olur :D
Ucuz geldi diye düşünüyorlardır
3 e falan çıkarmaya çalışıyorlardır bizimkiler seneliği

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adi gecen futbolcularin ben cogunu hic izlemedim tanimiyorum da yav. Siz gaza geldiniz diye 2 gundur durduk yere bende gaza geldim.
Ve bunu suan farkettim.
Gecen senede boyle olmstu omg

İlgilenilen isimler biraz daha iyi sadece pek fark yok,yönetim aynı tas aynı hamam....

Clichy 500bin imza parası istiyorsa cenk hıyarını kovup o para gökhan ve clichy arasında bölüştürülmelidir.

Her görüstügümüz oyuncuyu bitti diye sunuyor beinsports,2 haftadir sözde tete belhanda gomis bitti

Tete fena gözükmüyor
Ofansif oyunu burda yazıldığı​ kadar kötü mü ya ? :( Bunun geliştirme olayı yok mu ?

3lü WingBek olamaz o vakit.

Ajax Altyapılı potensyalli bir genç...çok.kotu çıkamaz herhalde.

Son düzenleme:
Millet nisanda transferi bitirip takımları kurdu biz hala adam alıp kampa yetiştireceğiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt