- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
halledilir herhalali naci küçük @nkucukk
Clichy'e yapılan teklif yıllık 2 milyon euro Menajeri imza parasında diretiyor İmza parası için sezon başına 500 bin euro olduğu konuşuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halledilir herhalali naci küçük @nkucukk
Clichy'e yapılan teklif yıllık 2 milyon euro Menajeri imza parasında diretiyor İmza parası için sezon başına 500 bin euro olduğu konuşuluyor
bedavaali naci küçük @nkucukk
ali naci küçük @nkucukk
Maicon kadar Acerbi de gündemde Seçimi maliyetleri tayin edecek Planlar birini almak üzerine ikisini almak min 12-13 m euro bonservis demek
ali naci küçük @nkucukk
valla kim iyi ben de bilmiyom.beinsports ve evren göze inanıyorum 2-3 gündür.
ali naci küçük @nkucukk
Ucuz geldi diye düşünüyorlardırÇök çök çök 500 bin euro sezon başı hiçbir şey adamın sonuçta bonservisi yok eğer bu miktarlarda gelirse inanılmaz iş olur![]()
Adi gecen futbolcularin ben cogunu hic izlemedim tanimiyorum da yav. Siz gaza geldiniz diye 2 gundur durduk yere bende gaza geldim.
Ve bunu suan farkettim.
Gecen senede boyle olmstu omg
Ya birak hangisi olumlu yaziyorsa ona inaniyorsun
Bi bok bildikleri yok beinsports'a göre gecen hafta gomis ve belhanda aciklaniyordu 1 hafta oldu ne gelen var nede giden
yine de beinsports ali naci ve nevzatın önünde