Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DC4shzGXUAAMv-M

Twitter'de biri bunu paylasti, fotoshop mu diye bi bakiyim dedim ama dogruymus

:D

Ekibimize ho

-Tapatalk-

Yeni psikopat oyuncumuzu da bulduk melo sonrası hakemlerle uğraşan yoktu şimdi sıkıyorsa hakemler penaltılarımızı vermesin :D

Futbolistos (@FutbolistosEs) on Twitter bu 4000 kişiyi takip eden 2000 takipçili saçma twitter adresi kendi sitesinde belhanda-valeincia haberi vermiş.küçük bi blog gibi.tabiki ciddiye alınacak bişey degil.ama futbol 5 gibi twitter hesapları paylaşıp çok büyük bi kaynakmış gibi ortaya sunabilyo.o yüzden kimse buraya koymadan ilk ben koyayım dedim.kaynagın önemsiz oldugunu gösterip...

Son düzenleme:
Yemek tarifi ne olacak.
O iki hiyarin uzerine hatta jong dahil uc hiyarin uzerine bizim orta sahaya iniesta etkisi yaratir neresini anlamadin.
Gonul ister ki melo gibi adam bulalim fakat biz o donguyu 10 senede bir buluyoruz.
Dursunun alabilecegi herif iste 2 milyonda bonservis.
Imbulalar falan havada ucuyoruz 2 senelik evrede alabildigi en potansiyelli adam podolski ki keza onu da ayarlayan albayrak. Piyasadaki oyuncularin hic biri tudor'un ozel istegi degil menajerler bir liste getiriyor cenk gidiyor tatilinin keyfini suruyor olumlu haber cikarsa tudora yonlendiriyorlar o da izin veriyor.
Tempolu oynamamiz lazim diyen adam miymiy selcuku as dusunuyor. Kanatlar benim icin onemli diyen adamin takiminda 1 adet kanat haberi bile cikmadi gorusuldu diye. 3 tane adam uzerinde git gel yapiyoruz.
Bu isin sonunda kanatlarin birindr garry oynar bakin degisecek demistim der bu herif bize.

Tudora inanmak istiyorum cunku aralik ayinda ayni tarz bir hocanin gelmesi gerekir diye yirtindim anlastigimizi duyunca sevindim ama gecmisi iyi analiz etmeli dursunun kuklaligina soyundugu an hem bize hem kendine husran olur

Son düzenleme:
DC4shzGXUAAMv-M

Twitter'de biri bunu paylasti, fotoshop mu diye bi bakiyim dedim ama dogruymus

:D

Transferin bittigi, yada bitmediginden bagimsiz, transfermarkt´da yazmasinin hic bir anlami yok. Muhtemelen verileri Galatasaray icin yazan, Galatasaray´li bir taraftar medyadan bir haberi sisteme kaynak olarak koyarak, Maicon´u Galatasaray´a transfer etti.

şunu bende yapıyım ya kadir diğerlerine yapıp durunca heves ettim kaç gundur

"maykooooooooooooonnn"

abi üstte ahmet abinin dediği gibi biri bunu yapabilir mi
Yapar tabi yav basit bir site amatorluk akiyor zaten uzerlerinden. Daha resmi aciklama gelmeden hic bir site boyle bir sey yapmaz. Gidip sao paulo'nun yoneticilerini arayip bitti mi diye de sormazlar.
Transfermarkt guzel bir istatistik sitesi o kadar ben fazla guvenmem kendilerine.

Transfermarktı yöneten dolu mod tarzı adam var. Birisi değiştirmiştir haberlere dayanarak. Pek takılmayın buna.

Çoğu transferde denk geldi bu şimdiye kadar. Hatta 1-2 kere daha olmuştu bu bizim kulübe adam transfer etmişlerdi mevcut haberlere göre. Tam olarak hangi oyuncuydu hatırlamıyorum ama kesin olmuştu aynısı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt