Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim acaba ne vakit Mpabbe tarzında dribling yapabilen, hızlı bir Santraforumuz olacak.

Hep ağır privot tarzında adamlarımız oluyor.

Millet delirdi sonunda. Tesekkürler Dursun eserinle gurur duy.

Bellhaannddaaaàaaa

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Clichy Corchia Vainqueur falan doldurabilirsek Fransızca uyum açısından Rami derim ama Maicon'u da çok beğeniyorum

Ben fizik yapilarinda oyle ciddi bir fark gormuyorum. Aboubakar'i bu sezon izledik adami yikabilen bir oyuncu gormedim. Calim atar, sag da oynar , sol da oynar, belki hava topu konusunda Gomis daha iyi olabilir o konuda simdi dusununce hak veriyorum dediklerine. Ama bizim aradigimiz tarzda santrafor da Aboubakar gibi biri bence, hucum hattinin yer yerinde gozuken ve takim oyuncusu olan bir forvet tarzi. Arada az once dedigim gibi ciddi bir yas farki da soz konusu. Aboubakar'i ileride yine satabilirsin ama Gomis son transferini yapacak.

Gomis kotu oyuncu degil asla, gelse niye aldik demem ama kiyas yapinca benim sevdigim ve begendim oyuncu profili Aboubakar.
Aboubakarı yaşından dolayı tercih ederdim yaşından dolayı belki. Faydalı takım oyuncusu ve en önemli özeliği anlık patlama güçüde var posisyonlarda.
Ama ikinci forvet olarak sanki daha doğru olur gibi. Aboubakarın en büyük eksikliği olan oyun zekası beni biraz soğuk bakmamı sağlıyor. Zaten zekası gelişmiş olsaydı çok farklı yerlerde olurdu. Fiziki güç derken bünye farkı var. Gomis daha geniş yapısı var ve güçü ile birlikte bir tık önde görüyorum gomisi.
Aboubakar yoksa dediğin gibi baya güçlü yani.

5b47efe28956a8efa6748027b8106341.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt