Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'un onunde Tolga ve Selcuk oynayacaksa 2 mac sonra Chedjou'dan daha beter edersiniz. O potansiyeli bu forumda gorebiliyorum..
Merkez orta sahaya 2 oyuncu alacaklarmış tüm muhabirler bunu söylüyor

2 oyuncu alırlarsa Selçuk yedek olur bence en doğrusu da bu olur.

Selçuk ile tempo yapılmaz çünkü

Bu Maicon,fenere gelen bruno alvesin ayakları biraz daha kötü olanı değil miydi tarz olarak. Sanki öyle hatırlıyorum porto zamanlarından.

Merkez orta sahaya 2 oyuncu alacaklarmış tüm muhabirler bunu söylüyor

2 oyuncu alırlarsa Selçuk yedek olur bence en doğrusu da bu olur.

Selçuk ile tempo yapılmaz çünkü

2 oyuncu sart oraya zaten cunku bu 2 oyuncu hem defansin yukunu hafifletmeli ve top bizdeyken ilerideki adamlara destek olabilmeli. Bunu mevcut orta saha ile cozemeyiz.
Selcuk Tolga ikilisinin beraber ilk 11de oynayacagini sen dusunuyormusun Alper?
Bunlardan dogru duzgun orta saha transferi beklemek biraz hayalcilik Yusuf.

maicon chedjoudan daha farklı abi ya.chedjou son dönemde takımın da iyi olmamasından ötürü sapıttı.
Benim mesajimi dogru anlamadin galiba Sergen, ben Maiconí bu takimda gormek isteyenlerdenim zaten. Ama Ramos da gelse, bu orta saha ile o da rezil olur. Mesajim bu.

cedcudan kötü cikabilir sanki

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

2 oyuncu sart oraya zaten cunku bu 2 oyuncu hem defansin yukunu hafifletmeli ve top bizdeyken ilerideki adamlara destek olabilmeli. Bunu mevcut orta saha ile cozemeyiz.

Bunlardan dogru duzgun orta saha transferi beklemek biraz hayalcilik Yusuf.

Peki su an ilgilendigimiz oyuncular seni tatmin etmiyor mu?

Senin su an yaptigin dogmamis bir cocuga don bicmek

Di Marzio yeni Acerbi ile alakali haber paylasti

bu sabah 8+2 teklif etmisiz Acerbi icin, yine red etmisler, konu kapanmis

gg wp

Bu Maicon,fenere gelen bruno alvesin ayakları biraz daha kötü olanı değil miydi tarz olarak. Sanki öyle hatırlıyorum porto zamanlarından.
e51978a1-e096-3420-9e6e-3e1c9132b315.gif
62ecef53-bd81-3519-b3d8-b32ec01c57b9.gif

Peki su an ilgilendigimiz oyuncular seni tatmin etmiyor mu?

Senin su an yaptigin dogmamis bir cocuga don bicmek
Suanki ismi gecen isimler Gomis, Belhanda, Tete, Clichy ve Maicon. Acerbi de vardi ama o is yatmis zaten ondan Maicon'u aliyoruz. Orta saha icin oyle cok ciddi bir sekilde transfer gorusmelerin ilerledigi yonde bir haber yok simdilik. Kucka deniyor, onun kaynagi da genelde bizim medya. Gelirse guzel olur ama dedigim gibi somut bir gelisme yok. Digeri de Imbula, onun hakkinda da ciddi bir gelisme yok henuz. Yoksa bu iki isim gayet iyidir bizim icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt