Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasri baslıgı nerde

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Maicon'u 7 M € + 1 M € bonuslar karşılığında kadrosuna kattı. Maicon yarın, sağlık kontrolünden geçip imzayı atacak. (Goal BR)

Zoom yaptım senin için
f0c4d215feb2e973eb0adeb6fcb10948.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu aralar Rihannacığımdan başkasını görmüyor gözüm.

Benim kafam hala Kamerun daki Bassogog'a takildi, fena topcuya benzemiyor hatta beygir gibi güclü. Bu yasta Cin'e gitmesi sasirtici.

Ben Sneijder'in durumuna ve adı geçen oyuncuların gelmesine göre çok da umutsuz değilim.

Tete-Maicon-Serdar-Clich bu ligin üstünde bir savunma CL olmas da AL için bile iyi. Zaten STSL savunma ile değil, hücumla şampiyon olunan bir lig olduğu için zorlanacağımızı bu anlamda düşünmüyorum tek stoper alarak.

Garry/Sinan/Yasin - Sniejder- Belhanda - Gomis hücum hattı da yetenek olarak çok üst düzey yine. Her şekilde gola tacak bir çok oyuncu var bu ileri dörtlüde. Cengiz alınsın isterim sadece bu bölgeye ama olmazsa da dünyanın sonu değil.

Tek korktuğum nokta orta ikili. Selçuk'a pek dokunulacağını tahmin etmiyorum. O nedenle öyle bir adam almalıyız ki topu hem kesebilen hem de topla baskı altında çıkıp driblingle kateden birisi olmalı. Ve tabi mümkünse uzun boylu olsun. Bütün yollar Imbula'ya çıkıyor bu anlamda. Eğer o da olursa bence ideal bir takım oluruz.

Bu sene Aboubakar ve Talisca'yı kaybeden BJK'nin artık 3. kez zıplayamayacağını ve bunalrın yerini dolduramayacağını düşünüyorum.

Bombalar arda arda maşallah

Trabzonspor'dan Galatasaray'a...Galatasaray'ın zamanında 7 milyon euro teklif ettiği Yusuf Erdoğan, şimdi 1 milyon euro'ya imza atmaya hazır.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk

Bizim burada paylaştığımız haberleri çalıp çalıp kendi yapmış gibi yayınlayan "KÜÇÜK" gazetecilere aldırış etmeyin. NTV istihbaratı doğrudur

ovvv

Bombalar arda arda maşallah

Trabzonspor'dan Galatasaray'a...Galatasaray'ın zamanında 7 milyon euro teklif ettiği Yusuf Erdoğan, şimdi 1 milyon euro'ya imza atmaya hazır.

Ne ara 7 Milyon teklif etmisiz o mal herife ben hatirlamiyorum.

Akıyor bu gece maşallah dün kadir gecesinde dua yi fazla kaçırmis bazıları herhalde

PSVFans

Beşiktaş, Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Pepe'yi transfer etmek için Lizbon'da pazarlıklar yapıyor. [beIN SPORTS]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt