Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci uçak İstanbul'a inmeyecek diyor , Ntvspor Maicon yarın İstanbul'da diyor. Sizce kim doğruyu söylüyor?

Hani Belhanda olmayacak deniyordu dün, Sevilla'ya gidecek deniyordu. İbre bize dönmüş tekrar sanırım. Keşke bir sebep ortaya çıksa da alamazsak şu adamı.

Ey yönetim burdan size sesleniyorum: Belhanda Tudorla problem yaşar, almayın şu adamı. Ona vereceğiniz 9 milyonu İmbula'ya verin alın getirin şu adamı. Olmadı Abubakar'a o da olmadı Acerbi'ye verin. Hadi o da olmadı Cengiz'e verin 9 milyonu. Bu üç futbolcu da bu paralara rahatça parçalı formayı giyebilir. Biraz akıllı olun lütfen....

Şaka maka Podolski ve Bruma satılmasa bütçemiz 3 m € mu olacaktı? :D

Yönetim 3 m € ekleme yapmış hahahahah ulan ya :D :D

İnsan bari 25-30 arası yapar en kötü bi 10 m € ekleme yapar böyle rezil geçen 2 sene sonrası.

Belhanda,Gomis,Maicon 15-16 m € gidecek bu transferlere eee geriye o kadar mevki kalacak ya bu yönetim bu seneyi de yine yalan edecek yada Ali Naci'yi transfer bütçesi konusunda da yemişler. :D

Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Gecmis olsun kardesim. Ayrica Melih Peker

imbula gelmek istiyormus durum stoke city ikna etmekte kaliyormus ali naciye göre.

Şaka maka Podolski ve Bruma satılmasa bütçemiz 3 m € mu olacaktı? :D

Yönetim 3 m € ekleme yapmış hahahahah ulan ya :D :D

İnsan bari 25-30 arası yapar en kötü bi 10 m € ekleme yapar böyle rezil geçen 2 sene sonrası.

Belhanda,Gomis,Maicon 15-16 m € gidecek bu transferlere eee geriye o kadar mevki kalacak ya bu yönetim bu seneyi de yine yalan edecek yada Ali Naci'yi transfer bütçesi konusunda da yemişler. :D
7 transferi nasil yapacaklarmis bu paraya.
Serbest adam kovalamazlar, genc scout transferi kovalamazlar parayi belhandaya gomecekler sonra yine ayni fakir fukara edebiyati. Almayin kardesim once kabak gibi eksik noktalara firsat tranaferi yapin sonra fantazi transferlerinizi yaparsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt