Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.309
- 171
- 1.333
Ali Naci uçak İstanbul'a inmeyecek diyor , Ntvspor Maicon yarın İstanbul'da diyor. Sizce kim doğruyu söylüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun ve uzun ömür versin be.Yarin öldügüm gün olacak benim icin dua edin sevgilli gsciler
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsunYarin öldügüm gün olacak benim icin dua edin sevgilli gsciler
Yarin öldügüm gün olacak benim icin dua edin sevgilli gsciler
Aday olsada evlensek be abiHayırdır evleniyormusun?
Gecmis olsun kardesim. Ayrica Melih PekerSıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Gecmis olsun kardesim. Ayrica Melih Peker
Evlenen ölüyor mu hazırlık içindeyimHayırdır evleniyormusun?
Evli sayılırım 12 yıldır. Cevabım evetEvlenen ölüyor mu hazırlık içindeyim![]()
7 transferi nasil yapacaklarmis bu paraya.Şaka maka Podolski ve Bruma satılmasa bütçemiz 3 m € mu olacaktı?
Yönetim 3 m € ekleme yapmış hahahahah ulan ya![]()
İnsan bari 25-30 arası yapar en kötü bi 10 m € ekleme yapar böyle rezil geçen 2 sene sonrası.
Belhanda,Gomis,Maicon 15-16 m € gidecek bu transferlere eee geriye o kadar mevki kalacak ya bu yönetim bu seneyi de yine yalan edecek yada Ali Naci'yi transfer bütçesi konusunda da yemişler.![]()
Sayilir ne demekEvli sayılırım 12 yıldır. Cevabım evet![]()
Bizde heyecan stresten ölecez üstat.Evli sayılırım 12 yıldır. Cevabım evet![]()