Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDAkdrGUwAA9Ybm.jpg

kap
Futbol disi KAP bildirimlerini buraya tasimayin :red:

fb visca ile ilgilendiklerini yalanladi

biri birinci sinif her takimda oynayabilecek bir stoper
digeri brezilyadan gelen bu yasina kadar hic üst düzey takimlarda oynayamamis bir adam
kusura bakma dostum ama pepe havada karada alt eder maiconu
ve daha rahat 2 sene türkiyede oynar

Neye göre üst düzey oynamamış Maicon?

Maicon, Bayern Munchen'e geliyor olsa, sen de Bayern taraftarı olsan böyle bir yorumun haklılık gösterebilir. Ancak Galatasaray'a gelen bir oyuncunun yıllarca Porto'da oynaması ve bu takımda kaptanlık yapıp Şampiyonlar Ligi'nde mücade etmesi nasıl oluyor da üst düzey için yeterli olmuyor? Bu adam düşüş yaşayıp, Brezilya'ya dönmüş oyunculardan değil. Brezilya Ligi tarihinin en pahalı transferlerinden biri olarak gitti ülkesine.

Bırak Necati gözünü seveyim ya :DD Beşiktaş'ın Pepe'yi tek getirme ihtimali Pepe'nin sakat olması, başka bir ihtimal yok.

Pepe'yi bırak seneye Aboubakar'la Tallisca'nın bile Beşiktaş'ta kalma ihtimali %50'nin altında. Biz en azından sıkıntılarımızın farkındayız onlar şu an bulutların üstünde uçuyorlar. Biz biraz kıpırdansak fena yere çakılacaklar.

iste tüm olay burada bitiyor
ama basimizda öyle bir adam var ki su günleri bile bize aratacak potansiyel fazlasiyla mevcut

Dün Maicon'un beraber fotoğraf paylaştığı arkadaşı, instagramdan Maicon'un Pazartesi İstanbul'a geleceğini söyledi.

DDAZGDcXcAAAXHi

Twitter'de gordum

O kap bildirildiyse transfere kaynak iste oyuncularda bildirilir gün icinde arkdslr

~tap

Pepeyi nasıl her hafta izliyoz yav adam yıl boyunca sakatlıklardan oynayamadı.

Üst seviye liglerde oynayamasa da bizim ligde 3 sene daha hayvan gibi oynar. Ama düşüşte olduğunun farkına varalım eski pepe değil maiconda onun kadar manyak herifin teki ha yıllık 5 milyon pepeye vermişsin ha 2.5+8m bonservis maicona vermişsin oyun bazında aynı farkı gösterirler ama 2 sene sonra pepe futbolu bırakır maicon aynı seviyede 3 sene daha oynar.

KAP sifresini unutan Alican Sansar biraz öyle e posta yoluyla sifreyi yeniledi ve sonrasinda hemen kap bildirimi geldi

Son düzenleme:
Sanırsam dursun uçak parasını ucuza getirtmek için mülteci kampı gibi maicon belhanda gomis i bir ucakta toplayıp getirtecek.

iste tüm olay burada bitiyor
ama basimizda öyle bir adam var ki su günleri bile bize aratacak potansiyel fazlasiyla mevcut

Yine adımızın geçtiği oyuncular gayet iyi, hele ki ligi 4. bitirdiğimizi düşünürsen bayağı iyi oyuncularla görüşüyorlar. İşte biraz sabretmek lazım diyeceğim ama vakit yok, sezonu çok erken açıyoruz. AL'deki ilk maça kadar adı geçen oyunculardan 4 tanesini halledebilsek bir şeyler değişecek ama asıl sıkıntımız orta saha. Oraya el atmadan hiçbir şey tam olarak düzelmeyecek. Ama ben Tudor'a kadro kurma konusunda güveniyorum, bence ne yaptığın biliyor. Yönetim de artık eli mahkum bu sene yapacaklar transferleri.

Neye göre üst düzey oynamamış Maicon?

Maicon, Bayern Munchen'e geliyor olsa, sen de Bayern taraftarı olsan böyle bir yorumun haklılık gösterebilir. Ancak Galatasaray'a gelen bir oyuncunun yıllarca Porto'da oynaması ve bu takımda kaptanlık yapıp Şampiyonlar Ligi'nde mücade etmesi nasıl oluyor da üst düzey için yeterli olmuyor? Bu adam düşüş yaşayıp, Brezilya'ya dönmüş oyunculardan değil. Brezilya Ligi tarihinin en pahalı transferlerinden biri olarak gitti ülkesine.

peki portoda kac tane macini izledin?
brezilya tarihinin en pahali transferini bize niye daha senesi dolmadan yari fiyatina satiyorlar?

bu arada istatistiklerine baktim
portada ilk ve son senesi disinda yedek oyuncu muamelesi görmüs gibi

Maicon - Leistungsdaten 2009 | Transfermarkt

kaptanlik olayina da o kadar takilmayin

Maicon'u beğenmeyenlere S.aziz-Semih kaya-Ahmet çalık gibi amatörler müstehak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt