Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk yerine Tolga oynayacaksa da yine kreatif biri lazım. İki orta saha oyuncusu alınacaksa yine birisi sırf takoz olmasın...Nasıl bir formül düşündüğünü merak ettim?...

Selçuk yerine Tolga oynasa da Vainqueur-Tolga rotasyonu düşünür Selçuk'un yerine İmbula,Lewis Baker vari bir oyuncu kiralarım renktaş...Ben Tudor'un Selçuk'u oynatmayacağını düşünüyorum medyada Selçuk'un yeri garanti diyen adamlar hep yalaka

Selçuk oynayacaksa yanına İmbula gelse ne olacak arkadaşlar Vainqueur olmaz diyorsunuz sanki biz Vainqueur isterken Selçuk'un yanına istiyoruz

Galatasaray´in kadrosu cok iyiyken Bruma cömezdi henüz. Bruma biraz gelisti, bu sefer Galatasaray cöktü.

Bazi yetenekli oyuncularin patlamasi icin takim olarak saat gibi islemen gerekiyor. Yetenekleri daha da ortaya cikar.

Bruma freestyle kendine oynadi yani, onu da belli bir yere kadar yapabildi. Cünkü takim berbatti.

Galatasaray o 4 sene önceki CL seviyesinde ve karakterinde olsaydi, bugün Bruma´yi 30 Milyon´a satabilirdik.

Cünkü gercekten inanilmaz bir yetenek. Ama bu berbat Galatasaray seviyesine göre yine kabul edilebilir fiyata gitti. Fazlasi olmazdi.

Clichy imza parası istemiş, biz en iyisi eşeklik edip daha kalitesizine bonservis ödeyelim. Sevdiğimin moronları, başımızın belaları, leşoğlu leş yönetim

Hep olanlar yine oluyor. Once forumdan bikac kisi soyledi Corchia ismini, simdi ali naci yaziyor

Allahim bitmeyen bir kabus mu bu

Selçuk yerine Tolga oynasa da Vainqueur-Tolga rotasyonu düşünür Selçuk'un yerine İmbula,Lewis Baker vari bir oyuncu kiralarım renktaş...Ben Tudor'un Selçuk'u oynatmayacağını düşünüyorum medyada Selçuk'un yeri garanti diyen adamlar hep yalaka

Selçuk konusunda bende ''Politik'' buluyorum Tudor' u, öyle de umuyorum. Ancak Belhanda' yı orta üçlüde kullanacağı anlaşılıyor. B2B özellikli orta saha oyuncularını tercih ederim, eğer üç orta saha oyuncusu sahada olacaksa...

Selçuk denen şey 2.75 milyon euro garanti ücret alıyor yanılmıyorsam. 2 milyon euro da ebleh suratlı alıyor. İkisini birden yedek oturtmak pek mümkün görünmüyor. Ama bu iş böyle gitmez. Bunlara bu paralar çok çok fazla. Ücretlerinde bir şekilde indirime gidilmesi lazım. Takımda parasını hak eden 3-4 oyuncu anca var.

bal gibide tek stoper alacaklardı maicon oldu, yanındada bizim kazmalardan biri oynar artık napalım.

Hadi orayı geçtim selçukda yedek kalmayacağı belli oldu. Orayada birini alırlar o oynar işte.

Hadi belhandayı solda oynattık diyelim sağ kanada adam alacaklarmı hiç sanmıyorum açıkçası.

Çıkan isimleride göz önüne alırsak kadro yüzde 90 şu şekilde olacak gibi.

............................... ... Muslera................................
Transfer.... Serdar/Ahmet..... Maicon..... Transfer
.................. .......Transfer........ Selçuk........................
Sinan/Yasin/Garry....... Sneijder........... Belhanda
....................................... Gomis................................

Son düzenleme:
Meloyu sattın
Tellesi sattın
Burakı sattın
Podolskiyi sattın
Brumayı sattın
Rivayı sattın
Adayı sattın
Sneijderi satacaksın
Floryayı satacaksın
değerli ne varsa sattın
Bi ton borç yaptın
Elimizde hiçbişey kalmadı
Sahaya çıkacak adam gibi 11 yok
Sersefiliz
Ve koskoca camia halen senin zırvalarını saçmalıklarını dinliyor
Rezillik

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk konusunda bende ''Politik'' buluyorum Tudor' u, öyle de umuyorum. Ancak Belhanda' yı orta üçlüde kullanacağı anlaşılıyor. B2B özellikli orta saha oyuncularını tercih ederim, eğer üç orta saha oyuncusu sahada olacaksa...

Belhanda'nın arkasına 2 tane b2b alacaksak bekler kesinlikle clichy corchia olmalı :)
Vainqueur'u istememin nedeni piyasada fayda maliyet olarak alınacak en iyi ön libero ama gidip İmbula-Baker ikilisi yapabileceklerse hemen yapsınlar

Artık inanmak istemiyorum ama inşallah corchia jetro iddia karı doğrudur

Büyük ihtimalle ikiside gelmez beceremez ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt