Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalede Eray+adam gibi orta saha ile Arsenali yenme ihtimalin > Kalede Buffon+orta sahada Mustafa Sarp, Barış Özbek, Necip Uysal ile Arsenali yenme ihtimalin

böyle birşey yok işte ikisindede yenemiyorsun nice takımlar tek bir hata ile maç kaybetmiştir.

Fener transferleri bitirdi biz daha erken açıyoruz ortada bi halt yok.

Başakşehir sağlam olan kadrosunu güçlendirdi

Trabzon şov yapıyo neredeyse

Bir Beşiktaş var acele etmeyen oda şampiyon olmuş sadece şl için 2-3 transfer yapıcak
Şimdi sövsek haksız mı oluruz

3 aydır transfer için çalışıyoruz yalanını attılar ortaya

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan: "Emre Mor'u ilk keşfeden scout şefi Emre Utkucan. İlk resmi teklifi yapan kulüp de Galatasaray'dı."
Yönetimler şu sukuvatlara biraz güvenseler keşke. Mal mal adamlara çuval çuval para ödüyoruz her sene, biraz da şöyle scoutların önerdiklerine yönelsek ya.

sent via GSC

yüzelli tane insan bu aptal s.mod yüzünden alıntılayacak şimdi kendi kaçtı gitti tabi uyanık.. ben dedim ki selçuğun oynadığı rol bir takımda en önemli mevki değildir takımlar sistemler bir bütündür bir oyuncunun ayağına bakmaz ama kilit mevkiler vardır. buralarda eksik olursan sıkıntı yaşarsın kim dedi ki ortasaha önemsiz gereksiz böyle bir saçmalığı kim dedi. ben böyle birşey demedim. algı manipülasyonu yapmaya gerek yok. galatasarayda şuan selçuk yerine değil melo yerine adam arıyor ortasahaya öncelik stoper, kaleci olmasa öncelik kaleci olacaktı.

Yönetimler şu sukuvatlara biraz güvenseler keşke. Mal mal adamlara çuval çuval para ödüyoruz her sene, biraz da şöyle scoutların önerdiklerine yönelsek ya.

sent via GSC
viscaya ne diyosun abi,semih ve yasini elden çıkarmak için iyi bi şans

Kalede Eray+adam gibi orta saha ile Arsenali yenme ihtimalin > Kalede Buffon+orta sahada Mustafa Sarp, Barış Özbek, Necip Uysal ile Arsenali yenme ihtimalin
Keita Barıos Nonda Kewell Arda falan oynarken orta sahamızdan kaybediyorduk.

sent via GSC

Scoting ekibinin önerdiği almadığımız uçuyor resmen
Dembele delaney klanic bazıları
Musleraya da olumsuz rapor verende bu ekipti bunu unutmayalım

Visca gelirse Amrabat vol 2 olur. Senelerdir yavşakta kontra atak sisteminde oynuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt