Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sene içinde tüm kadroyu sil baştan değiştirmek zaten imkansız olur. Gerekli bölgelere nokta atışlar yapmak daha uygun. 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 orta saha, 1 kanat, 1 forvet kesin olması gereken. Bu transferlerin üstüne 3-4 tane daha transfer beklemek hayal sanki.

İntihar olur. Ölmemiş adamı gömüp üstüne kokmasın diye kireç sepmek olur.

Trabzon bizim verdigimiz parayi veremez ama trabzon'a giderse ozaman bero ve durica icindir
istanbuldayken de görüşür onlarla.inşallah aptal degildir ve bize gelir.zaten istenilen rakama cıkmışız,bonservisi ile geliyo galiba.cenk acerbi için de onun için de görüşcek gibi.

kanat yok,forvette de sadece gomis var.sampiyonluk zor bence.

Aslında Tudor'a geldiği günden beri inanıyorum sanki tudor bana nedense kalli ve gerets'ı hatırlatıyor o yüzden kamp dönemini iple çekiyorum eğer gerçekten transferleri yetiştirirlerse açıkçası bu sene ligin tüm istatistiklerini alt üst edebiliriz çok sağlam kondisyon basacağına inanıyorum ve istediği taktik düzende oynayabilecek bir takım yaratacaktır. Hedefleri koyacaksak o stad 17/17 full çekmeli ve adım adım şampiyonluğa gittiğimizi göstermeliyiz. Geçen sene trabzon maçını yenilince başakşehir maçında 10-15 binlere oynamıştık bu hataya düşmesek belki şu an şampiyon olabilirdik umarım seneye çok başka sezon izleriz böyle kan değişimleri bize iyi geliyor :oley:

Son düzenleme:
Tudor'da beyin olsa Donk denilen dangalak herifi takimda tutup Sneijder gibi birisini gondermezdi.

Bu Tudor Prandelli 2

Clichy Acerbi Serdar Tete

Defans hattı olsa Muslera şöyle rahat bir nefes alır

---------Muslera

Tete-Serdar-Acerbi-Clichy

------Selcuk---nakamba

Visca----Belhanda---Garry

-----------Gomis

En fazla bu olur buyuk ihtimal

---------Muslera

Tete-Serdar-Acerbi-Clichy

------Selcuk---nakamba

Visca----Belhanda---Garry

-----------Gomis

En fazla bu olur buyuk ihtimal
Bu şekilde de olabilir :oley:

----------------Muslera---------------
-------Serdar--Acerbi--Pazdan----
Tete--Vainqueur--Kucka--Clichy
----------Visca---Belhanda--------
----------------Gomis----------------

Sol Bek Denis Aogo suan bosta. 30 yasinda.. Son olarak Schalkede oynadi. Alman Milli Takimiyla 12 mac yapti.

Bu ilk yapilacak ismi geçen transferler gelir sonra Ağustos'ta da kalan ihtiyaç eksikleri tamamlanir bence. Tüm transferleri temmuza girmeden yapmakta hata olur. Transferin son günlerinde birkac oyuncu daha gelecektir

Bu ilk yapilacak ismi geçen transferler gelir sonra Ağustos'ta da kalan ihtiyaç eksikleri tamamlanir bence. Tüm transferleri temmuza girmeden yapmakta hata olur. Transferin son günlerinde birkac oyuncu daha gelecektir

Aslında temmuz ortasına kadar 7-8 oyuncuyu bitirip daha sonra ki süreçte boşa çıkabilecek ya da ucuza kapatabileceğimiz oyuncuları kovalayabiliriz hem de rotasyon adına daha iyi olabilir geçen senelerin aksine as oyuncular yerine yedek olarak ağustos ortalarına doğru bakabiliriz ya da elden çıkaracağımız oyuncular yerine o süreçte yeni oyuncular bakabiliriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt