Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete,Acerbi ve İmbula da gelsin sol beke Clichy'den çok Ferland Mendy gelsin istiyorum

tete gelirse net 4- lü savunma oynayacaz demektir.

Di Marzio Tete zu Galatasaray diyo

YouTube
Aslan parçası için yapılmış güzel bir klip

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

U10 Champions Trophy Cup'ta üst tura yükselen Altınordulu minik sporcuların sevincine, Azerbaycan ekibi Vatan FK'lı oyuncular da katıldı.

DCoagmbXkAArDkz.jpg
8 numaranın gene eli belinde

hafta içi dursun başkanım şova başlıyor

gomis,belhanda,clichy,maicon/acerbi,nakamba/imbula,tete

bayram öncesi şeker gibi transferler

NTVSPOR | G.Saray, Kenny Tete için Ajax ile anlaşmak üzere.Tek pürüz sonraki satıştan alınacak pay. Bu pürüz sonrası transfer gerçekleşecek.

4 saat önceki haber bu da..hadi bakalım

geçen sezon başı niasse ye karşı çıkmıştım eren daha çok uyar diye ama ben böyle kontra atak kovalayan bir gs hayal etmiyordum bilseydim eren yerine niasse yi isterdim. yine böyle kontra atakcı bir gs olacaksa alsınlar niyaziyi ne diyeyim..

Galatasaray'a çok yakın, açıklanması bekleniyor, her konuda anlaşıldı, ıslak imza bekleniyor, İstanbul'a gelecek, kampa yetiştirelecek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı vs.

Sonuç : Yarınki antrenmana çıkacak 20 tane futbolcumuz yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete gelsin istiyorum iş yapamaz satma durumu yaşasak bile menajeri Raiola her türlü elden çıkarma gücü olur

sanki çok iyi fiyata satacazda sonrakı satıştan payı problem ediyoruz.istersen yüzde 50 pay ver kime kaça satabileceksin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt