Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a çok yakın, açıklanması bekleniyor, her konuda anlaşıldı, ıslak imza bekleniyor, İstanbul'a gelecek, kampa yetiştirelecek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı vs.

Sonuç : Yarınki antrenmana çıkacak 20 tane futbolcumuz yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın antrenmanda göreceğin adam gibi 4 ya da 5 topçu var.ozan kabak,yunus akgül,atalay babacan,recep gül,merih gökçimen ..

Bugunkü halinden ve performansından dolayı Maicon beklemeye alınır öncelik Acerbi ye kayar. Doğrusu da bu. Macion Konyaspor luk oyuncu. Çok abartılmış. Pas oyunu yok. telaşlı. oyun zekası yok. toplara çok savruk dalıyor. dengesiz.

Clichy acerbi tete transferi defansi cozer..yanina maicon gelirse kaymak olur ama gelmezse de bisey diyemem..bu donemlik idare edilebilir serdar ve ahmetle..

Bugunkü halinden ve performansından dolayı Maicon beklemeye alınır öncelik Acerbi ye kayar. Doğrusu da bu. Macion Konyaspor luk oyuncu. Çok abartılmış. Pas oyunu yok. telaşlı. oyun zekası yok. toplara çok savruk dalıyor. dengesiz.
1 maca gore muazzam bir analiz mi diyelim yine klasik gsc forum uyesi yorumu mu diyelim bilemedim renktas.

[FONT=&quot]Vlad Chiriches napolıde kalıyormuş internette okudum hocası acıklama yapmış dogruysa arkadaşlar Galatasaray çok istedi ama takımda kalıcak diye [/FONT]

Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.

Tete bugünkü bonservisini kat kat katlayacak potansiyele sahip. Çok iyi transfer. Bir nevi Bruma gibi ama daha da tecrübeli. Nokta atışı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt