Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
öyle diyorlar evetRoberto Baggio? (@baggio_transfer) on Twitter Kolpacı mı bu hesap ?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle diyorlar evetRoberto Baggio? (@baggio_transfer) on Twitter Kolpacı mı bu hesap ?
Reis cris 35 yaşındaydı.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın antrenmanda göreceğin adam gibi 4 ya da 5 topçu var.ozan kabak,yunus akgül,atalay babacan,recep gül,merih gökçimen ..Galatasaray'a çok yakın, açıklanması bekleniyor, her konuda anlaşıldı, ıslak imza bekleniyor, İstanbul'a gelecek, kampa yetiştirelecek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı vs.
Sonuç : Yarınki antrenmana çıkacak 20 tane futbolcumuz yok
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evetRoberto Baggio������ (@baggio_transfer) on Twitter Kolpacı mı bu hesap ?
Roberto Baggio?????? (@baggio_transfer) on Twitter Kolpacı mı bu hesap ?
1 maca gore muazzam bir analiz mi diyelim yine klasik gsc forum uyesi yorumu mu diyelim bilemedim renktas.Bugunkü halinden ve performansından dolayı Maicon beklemeye alınır öncelik Acerbi ye kayar. Doğrusu da bu. Macion Konyaspor luk oyuncu. Çok abartılmış. Pas oyunu yok. telaşlı. oyun zekası yok. toplara çok savruk dalıyor. dengesiz.
Gianluca Di Marzio :: Tete isn't a priority for Inter: his likely destination is Galatasaray
fazla bildigi varmis gibi yazmiyor
gelmesin zaten oVlad Chiriches napolıde kalıyormuş internette okudum hocası acıklama yapmış dogruysa arkadaşlar Galatasaray çok istedi ama takımda kalıcak diye
Carole yi andiriyorTete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
Daha iyisini alamayiz. Oyle de bakmak gerekir ayrica genc bir oyuncu.Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.