tutmuyorum ama keşke tutsaymışım dedim
Neden tutmuyorsun saglik mi yoksa ilgilendirmiyor mu seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tutmuyorum ama keşke tutsaymışım dedim
Uğur Karakullukçu son derece mantıklı yorumlarla noktayı koymuşGiderse yerıne kımı alacaz yaa.s dursun 5 mılyon alsın ama yatsın ismi yeter
nedeni biraz saglık,biraz da şu ana kadar pek böyle bişey yapmadım.seneye belki tutarım.Neden tutmuyorsun saglik mi yoksa ilgilendirmiyor mu seni
İmkan varsa al gel. Sneijder ilede iyi anlaşırlar ve daha da önemlisi gomise iyi orta keser.Jeremian Lens'in menajeri Fenerbahçe ile görüşmeyi sonlandırdıktan sonra oyuncusunu Galatasaray'a önerdi. (A Spor)
nedeni biraz saglık,biraz da şu ana kadar pek böyle bişey yapmadım.seneye belki tutarım.
4 mılyon ıstıyormus bence gelmelıİmkan varsa al gel. Sneijder ilede iyi anlaşırlar ve daha da önemlisi gomise iyi orta keser.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
yav lens iyi hoş da ,genç bi kanat alsak daha iyi değil mi abi...takım yaşlılar ordusu mu olsun,u17yi degerlendirceksek sorun değilİmkan varsa al gel. Sneijder ilede iyi anlaşırlar ve daha da önemlisi gomise iyi orta keser.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Kim gosterecek yahu tudor mu korkagin teki. Umarim bu cocuklari a takima alma gibi bir hata yapmazlar cocuklarin varsa menajerlerinin beyni biraz calisiyorsa bunlarin avrupaya kiraya gonderilmesini saglar.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 7 dk.7 dakika önceDaha fazla
"Sneijder kalmalı" diyenlere saygı duyuyorum, "Onun gibi yetenek bulamayız" diyene bile ama "Harika sezon geçirdi" diyene zerre saygım yok.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 6 dk.6 dakika önceDaha fazla
Herkes Maçkolik'e bakıp "Aa, 15 asist süper" deyip geçiyor. Ya bütün sezon bütün maçları izledik, bunların dağılımını bilmesek yiyeceğiz.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla
İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder:9 maç, 0 gol, 1 asistBu mu harika sezon? Derbi kralı adamın harika sezonu bu mu gerçekten?
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önceDaha fazla
O 1 asist de ne biliyor musunuz, Başakşehir maçında içeri kestiği duran top... Sinan yanlışlıkla kaçırsa 0 gol, 0 asist bitecek.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Sneijder'in Süper Lig'deki 15 asistinin dağılımıAkhisar, Alanya: 4 asistBursa, Rize: 2 asistKasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı: 1 asist
Koskoca Sneijder, Akhisar'a, Alanya'ya asist hat-trick'i yapacak, takım ligi 4'üncü bitirecek ve bundan tatmin olacağız? Gerçekten mi?
İşte işi bilen adamın hali başka
Ayakta alkışladım Sn Karakullukçu
:005::005::005:
4 mılyon ıstıyormus bence gelmelı
Melo'yu da kampa geç katılıyor diye yemişlerdi galba öyle hatırlıyorum. Muslera'nın da istatistiklerini görmek isteriz 2 sezondur 40 yiyor.
Sneijder en fazla 1 sene kalır oda taraftar aglıyor dıye yenı sözlesme yapılmaz belhanda yerıne lens gelebılırsneıjder 5 milyon lens 4 milyon (en az 3 yıllık sözleşme ister) . ee sonra ? uefa da bizi bir güzel harcasın.
sneijder giderse daha da üzerine yüklenecekler,sahip çıkıcaz ne yapalım..inşallah iyi olur hersey belhanda içinBelhanda'yı çok itibarsizlaştirdi taraftar ya. Fransizlar görmesin şu yorumları gülerler
Melo'yu da kampa geç katılıyor diye yemişlerdi galba öyle hatırlıyorum. Muslera'nın da istatistiklerini görmek isteriz 2 sezondur 40 yiyor.
Yok yav ne cete sokup atmasi takimdaki en buyuk cete selcuk.Tudor bence korkak değil takım içindeki organize çeteleri tek tek söküp attı genç olması tecrübesiz olması anlamına da gelmez bu sene takım kurulur eğer ki sistemiyle başarısız olursa net başarısız ilan edilir ve genel olarak kabul edilir buna kimse de itiraz etmez çünkü kamp + transfer yaptırıp başarısız olmuş olur ama ben geçen süreçte kaybettiği maçlardan çok 3 aylık planlamasına bakarım eğer bu transfer haberleri çıkıyorsa bunda dursun özbekten öte tudorun başarısıdır çünkü geçtiğimiz 2 dönemden tek farkı tudorun başımız da olması bence sonuna kadar güvenmeliyiz başarılı da olacaktır umarım gençlere de vakti geldiğinde şans vereceğini düşünüyorum
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 7 dk.7 dakika önceDaha fazla
"Sneijder kalmalı" diyenlere saygı duyuyorum, "Onun gibi yetenek bulamayız" diyene bile ama "Harika sezon geçirdi" diyene zerre saygım yok.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 6 dk.6 dakika önceDaha fazla
Herkes Maçkolik'e bakıp "Aa, 15 asist süper" deyip geçiyor. Ya bütün sezon bütün maçları izledik, bunların dağılımını bilmesek yiyeceğiz.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla
İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder:9 maç, 0 gol, 1 asistBu mu harika sezon? Derbi kralı adamın harika sezonu bu mu gerçekten?
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önceDaha fazla
O 1 asist de ne biliyor musunuz, Başakşehir maçında içeri kestiği duran top... Sinan yanlışlıkla kaçırsa 0 gol, 0 asist bitecek.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Sneijder'in Süper Lig'deki 15 asistinin dağılımıAkhisar, Alanya: 4 asistBursa, Rize: 2 asistKasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı: 1 asist
Koskoca Sneijder, Akhisar'a, Alanya'ya asist hat-trick'i yapacak, takım ligi 4'üncü bitirecek ve bundan tatmin olacağız? Gerçekten mi?
İşte işi bilen adamın hali başka
Ayakta alkışladım Sn Karakullukçu
:005::005::005:
Muslera da suç yok ki adam önündeki stoperler yüzünden akıl sağlığını kaybetmediğine şükretmeliyiz![]()
![]()
![]()
Muslera'nin onunde "stoperler" oynuyor mu?