Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde herkese saygı duyuyoruz da Uğur Karakullukçu yazınca doğru mu oluyor.? Hagi gitti yıllarca yeni bir Hagi aradık,Defanstan Ujfa gitti yıllardır yerine adam bulamadık,Melo gitti daha bir sene oldu abuk subuk adamlar doldurduk.Ebou filan da saymıyorum. Yine korkarım ki Sneijdr giderse yıllarca Sneijder gibi bir adam arayıp duracaz gibi. Bu arada Bruma'nın da yeri dolmaz. Yasin,Rodrique filan hikaye. Unutmadan söyliyim Uğur K.'nun mensup olduğu tv ve gazete Melo gitsin diye kıçlarını yırtmışlardır. Son olarak bu konuda katılacağım tek nokta Sneijder'in abartılı bir para alması gerisi hikaye.

sneijder giderse daha da üzerine yüklenecekler,sahip çıkıcaz ne yapalım..inşallah iyi olur hersey belhanda için

Inşallah olur da boş bi topçu değil öyle bir lanse ediliyor ki bu transfer maliyetinin de buna etkisi var baya. Cavanda'ya bu kadar tepki gösterilmemişti

Nedir bu sneijder nefreti?
Yerine daha iyi biri gelecekse gitsin..
Gelecek kisi Sneijder'in yerini doldurmaz ve en önemlisi Melo olayina döner bu is..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 7 dk.7 dakika önceDaha fazla

"Sneijder kalmalı" diyenlere saygı duyuyorum, "Onun gibi yetenek bulamayız" diyene bile ama "Harika sezon geçirdi" diyene zerre saygım yok.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

Herkes Maçkolik'e bakıp "Aa, 15 asist süper" deyip geçiyor. Ya bütün sezon bütün maçları izledik, bunların dağılımını bilmesek yiyeceğiz.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder:9 maç, 0 gol, 1 asistBu mu harika sezon? Derbi kralı adamın harika sezonu bu mu gerçekten?

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

O 1 asist de ne biliyor musunuz, Başakşehir maçında içeri kestiği duran top... Sinan yanlışlıkla kaçırsa 0 gol, 0 asist bitecek.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Sneijder'in Süper Lig'deki 15 asistinin dağılımıAkhisar, Alanya: 4 asistBursa, Rize: 2 asistKasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı: 1 asist

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcuTakip ediliyor

Daha fazla

​
Koskoca Sneijder, Akhisar'a, Alanya'ya asist hat-trick'i yapacak, takım ligi 4'üncü bitirecek ve bundan tatmin olacağız? Gerçekten mi?

İşte işi bilen adamın hali başka

Ayakta alkışladım Sn Karakullukçu

:hat::hat::005::005::005:

Her kelimesine katılıyorum.

Kontratının son yılında, bir sene daha yaşlanmış Sneijder'in daha faydalı olacagını dusunmek aşırı iyimserlik olur.

Bu yaz giderse yıllık maliyetinden kurtulup, bonservisinden de 3-5 m€ kazanabiliriz.

Sizce hangisi iyi? Şimdi giderse kulubun kasasına yaklasık 10m€ (yıılık ucret+bonservis) girer, gitmez kalırsa kulubun kasasından 5m€ çıkar.

Istatistiklere takilmayin,rakamlara göre selcuk'ta 2 sezondur gole katkisi fazla ama sahada yedigi halti görüyoruz

Aynisi Sneijder icinde gecerli bu sezon cogu macta top kontrolunde bile zorlandi top kaybi rekoru kirdi

Burak her sezon 15 gol atiyordu ama sahadaki zarari ortada yani istatistiklere takilmayin

Sneijder en fazla 1 sene kalır oda taraftar aglıyor dıye yenı sözlesme yapılmaz belhanda yerıne lens gelebılır

adam hala youtubeyi açıp ayıyı sağa yatırdı sola yatırdı diye videosunu izleyip fenere küfrü basıp ardından da senıjder kalsın diyor. takımı düşünmesem şöyle bir 3 senelik daha sözleşme yapılsın diyeceğim. adamlar sanki portakalı izlemediler . bitti pili bitti yok öyle biri artık .
lens'i alamayız maliyeti ve isteyeceği sözleşme süresi fazla.

bu sene takımdan hiçbir şey olmaz. taraftar bilinçlendirilmeli.

Inşallah olur da boş bi topçu değil öyle bir lanse ediliyor ki bu transfer maliyetinin de buna etkisi var baya. Cavanda'ya bu kadar tepki gösterilmemişti
keşke belhanda bu sezon fazladan 4-5 gol atsaydı,5 asist fazladan yapsaydı..belki o zaman bu paralar abes kaçmazdı.

Bizde herkese saygı duyuyoruz da Uğur Karakullukçu yazınca doğru mu oluyor.? Hagi gitti yıllarca yeni bir Hagi aradık,Defanstan Ujfa gitti yıllardır yerine adam bulamadık,Melo gitti daha bir sene oldu abuk subuk adamlar doldurduk.Ebou filan da saymıyorum. Yine korkarım ki Sneijdr giderse yıllarca Sneijder gibi bir adam arayıp duracaz gibi. Bu arada Bruma'nın da yeri dolmaz. Yasin,Rodrique filan hikaye. Unutmadan söyliyim Uğur K.'nun mensup olduğu tv ve gazete Melo gitsin diye kıçlarını yırtmışlardır. Son olarak bu konuda katılacağım tek nokta Sneijder'in abartılı bir para alması gerisi hikaye.

Uğur K.'in yorumları yerindedir iyi yorumlar, futboldan anlıyor kendisi. Ben De Jong'un işe yarayabileceğini düşünürdüm hep adam ilk andan olacakları yazmıştı. Iyidir uğur karakullukcu. Aspor icin aynisini diyemem tabi renkdas

Sizin sneijderden ıyı dedıgınız adam james rodriguezdır kesın cünkü ucmussunuz yıne melo gıdıncede alex songlar dünyaca ünlü ön liberolar istenıyordu burda. Kim gelırse gelsın sızde fanboyluk var oyuncunun performansı önemli degil

yav lens iyi hoş da ,genç bi kanat alsak daha iyi değil mi abi...takım yaşlılar ordusu mu olsun,u17yi degerlendirceksek sorun değil
Lens tam olgunluk döneminde bence. Dikiş tutarsa fark yaratır ligde. 1-2 sene rahat üst seviyesinde oynaya bilir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Bruma'yı ''SÖZDE'' sözleşme imzalamıyor diye postaladınız sıra Sneijder'e geldi. Gelen de yok :d :d

Sneijder'in arkasında orta sahalar önünde forvetler oynuyor mu ona bakarsak.

Yok zaten sneijderi eleştirmedim ama bazı gerçekler var fizik gücü ve vücut yapısı olarak bakıyorum ilk geldiğinde vücut yapısı müthiş tam bir avcı gibiydi kalçadan öyle şutlar çıkarıyordu ki inanılmaz güçlüydü ama son 2 sene de ne yazık ki o güç kalmadı ama zeka olarak hala aynı zeka ve üstüne koyuyor bence kalmalı mı kalmamalı mı 2 si içinde gerekçeler var o yüzden hayırlısı neyse o olsun diyorum açıkçası kalsa da olur kalmasa da olur :D

uğur konuda haklı olabilir ama boş bi analiz yapmış. aynı maçlarda bjk'de oğuzhan da 9 maçta 1 asist yapmış

Lens tam olgunluk döneminde bence. Dikiş tutarsa fark yaratır ligde. 1-2 sene rahat üst seviyesinde oynaya bilir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
lens gelirse,yasin zor oynar zaten.gitmek ister.lens+fransadan genç bi kanat işimizi fazlası ile görür.

Ya bıktık artık su sacma seylerden sneijdere bütün olarak bakarsan belhanda sneijderin kramponunu tasıyamaz ama bu sene ki performans olarak bakmak zorundayız. Oyuncuları yıl yıl degerlendırmezsek yuksek sözlesme ımzalayıp bıyerımıze sokuyorlar. Bu sene ki performansa göre sneijder katkıdan cok takıma zarar vermıstır hocayla proglemleri vs. 5 milyon maas adam gitse yerine 2 adamlık bütce acılacak. Siz takımı degil sneijderi düsündükce bu adamlar böyle yatmaya devam edecek
Bu seneki performansa bakarsan sana ayıp olut o yüzden bakma yat uyu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'nin onunde "stoperler" oynuyor mu?

Sneijder'in önünde ''forvetler'' oynuyor mu ?

Çakma santrafor Podolski, Kastamonu golcüsü Sinan, sahada ne yaptığı belli olmayan Eren.

Kanatlarda da çakma Ronaldomuz Yasin ve speedy gonzalesimiz Garry Rodrigues

Yanındaki adamlara da bi göz atalım hayalet Selçuk ve beynini kullanamayan Tolga

Tolga - Selçuk
Sneijder

Ne bekliyordunuz ki bu orta sahadan???

Tolga kalacak, Selçuk kalacak Sneijder postalanacak öyle mi? :D :D

Dursunun yaptığı az vallaha :D

Ya ozaman aynisi Burak icin de gecerli arkasinda dogru duzgun adamlar olsa 30 gol atardi bu nasil mantik

Burak attigi gol kadar sahada Zarar veren bir adamdi,bu sezon Sneijder da Zarar verdi vermedi diyen sirf dunya yildizi oldugu icin diyordur

Balik hafizali olmaya gerek yok sezon boyunca oynadigimiz maclari bi hatirlayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt