Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder belkide uzatacak 1+1 ile daha az maaş ile. Kim bilir

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

DCoXIrBW0AEhTwO

Bu yönetimin isim olarak aldığı tek üst düzey oyuncu Podolski.

Podolski'de kendi kendini transfer etti. Türkiye'ye sürekli tatile gelip sevdiği için zaten pozitifti.

Dursun ve ekibi ancak Levent Nazifoğlu gibi yöneticiler tutup, komisyon transferleri yaparlar. Vizyonları Edirne'den dışarı çıkmaya yetmez.

Rodriguesi bile 3.5 milyon euroya aldılar. Bu kadar iş bilmez bir insanı istesen toplayamazsın.

Sneijder'e deseler ki 2m eo maaş a indirelim sözleşmeni oynamaya devam et. Bu adam bunu reddetmez? Böyle bir yola gidilebilir aslında

Bence bu dogru deil, selcuk hakkaten 5 para etmez bi herif, iyi takim kursan sneijderin yine oyun zekasi ve paslari var dikine gitme, ikili mucadele, defansif katki falan gibi seyleri coktan buharlasmis olsa da. Selcugun tek yapabildigi defanstan topu alip al gulum ver gulum yapabilmek. Topun bizde kalmasini sagliyor sadece. Oyle olunca da igrenc kaleye 50 mt otede pas yapan takim oluyoruz. Selcugu iyi takima koysan siritir

Ben su farki görüyorum... Acikcasi sneijderin gitmesinin gerektigini düsündügüm tek nokta bu. Hem kadro, hemde formasyon her daim sneijdere bagimli kuruluyor. Pozisyonu su anki hali ile net bile olmayan bir oyuncu icin, cok gereksiz bir teferuat olusturuyor bu durum.

Ben hepsinin temizlenmesini istiyorum, Selcuk Inan´a da daha ilk senesinden beri soguktum. Ama bu adam kadronun oynadigi sisteme itiraz edecek bir oyuncu degil. 4-4-2, 3-5-2-, 3-4-3 de oynasak, verildigi görevi oynamaya calisir. Yani diger oyuncular selcuka göre oynamak zorunda olmaz.

Onun disinda, sneijderden nasil en büyük verimi aliriz, diye takimi dizmeye devam edersek, Galatasaray nasil basarili olur? sorusundan okadar uzaklasmaya devam ederiz.

Bir, iki oyuncunun vasat oynamasini kaldirir basarili bir takim. Ama kadroyu vasat oynayan bir oyuncun etrafina kurarsan, yazik edersin kulübe.

Sneijder sorunsali gözümde bu.

yoksa selcuk icin gec bile kalindi.

Baskalarinin fikrine saygi duymayi ögrenmek lazim

Sneijder'i babanizin ogluymus gibi savunmaya gerek yok,internette son 2 sezonun maclarina rahatlikla ulasmak mümkün acin izleyin performansini

33 yasina geldi ve her gecen gün daha da kötü olacak,fbye attigi gollerle juve ye attigi golle hatirlayalim oynadigi kötü futbolla degil

Haydaaaa bizde Maicon ile anlaştık Sao Paolo'nun nazını çekiyoruz sanmıştık bizim muhabirlerin anlattığına göre ama sadece teklif yapmışız Sao Paolo kabul edecekde sonra maicon ile anlasabileceğiz yani anlayacağımız stoper transferine daha çoooooook var

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder keske 10 numara oyuncusu değil de bi kanat oyuncusu ya da forvet oyuncusu olsaydı. Çok sıkıntı li pozisyon normal bu tartismalar.

Sneijder'e deseler ki 2m eo maaş a indirelim sözleşmeni oynamaya devam et. Bu adam bunu reddetmez? Böyle bir yola gidilebilir aslında

Büyük ihtimal öle bi yol bulunacak zaten. Sneijder gidecek olayı traş. Dursun taraftara yalaklık için herşeyi yapıyor göndermez. Hatta senelik 6 bile verebiliir

önce sneijder nerde oynamaya karar verecek onu dusunsun ondan sonra futbola tekrar odaklanabılır zira bu sezon yıne sol kanatta oynadı merkeze konulmasına ragmen

Peki o sezonlardi assist sayisi az olmanin suclusu veren mi, cömertce harcayan mi?

Her verilen pas gol olsa, Burak Yilmaz´in bile ayni bahsettigin sezonda 10 üzeri assisti olurdu. Amrabat sadece ilk 4 haftada 4 asisti kavaranaya verdi.
Futbolda gayet normal. 8 pozisyona girersin bir macta, iki gol atarsin.

Transfer çalışmaları bu sene tudor-scout ekibi-ergün kontrolünde oluyor. Para konusunda da son ok yi dursun veriyor.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt