Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkçası fatih terim ve ünal aysalın oldugu dönem muhteşemdi...her türlü duyguyu son raddesinde yaşadık.mersin maçı,real madrid maçı,kadıköydeki şampiyonluk..bjk 2 sene üst üste sampiyon oldu ama yasadıklarımızın 10da birini yaşayamadı.küçük takımlar tabi ondan:D

açıkçası fatih terim ve ünal aysalın oldugu dönem muhteşemdi...her türlü duyguyu son raddesinde yaşadık.mersin maçı,real madrid maçı,kadıköydeki şampiyonluk..bjk 2 sene üst üste sampiyon oldu ama yasadıklarımızın 10da birini yaşayamadı.küçük takımlar tabi ondan:D

2011-2013 superb
2013-2015 ...... y-rock

Ben nöbetteyim,hava aydınlanınca nöbetim bitiyor :) Gerçi transfer yokta tatil :D

Asil sana hayirdir, bir kac aydir degisik degisik yorumlar yapiyorsun, ne bu sinir?

s-25ed9aa1f086ce71272b413952f5c26d28159be3.jpg

Ha illa birine 6-8 arası bonservis verecem aynı anda 10 numara oynamalı diye tutturacaksan bu kumarı ben arfa ile denersin. 2m kiralık + opsiyon koydurursun hatta hem başlangıçta 4 milyonun cebinde kalır hem de yeri gelir farklı formasyonlarda da oynatabilirsin. 4-3-2-1 oynatırsın sağda arfa solda sneijder. Yeri gelir 10 numara oynatırsın.

Belhandaya yüklü bonservis verilip alınmasına karşıyım alınacak adam öncelikli opsiyonlu kiralık olmalı. Gomis'e bir şey diyor muyum hayır tek bacağıyla bu ligin üstünden geçer tabi max 3 milyon maaşla üstü lükse kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt