Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts kuckaynan dombiya yi almis,sıkın kafama yaew..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beinsports ve biraz da bipspor denen saçma şey ali nacinin kaynagı artık.ali naci de yeni bilgi yok.güle oynaya halilovici verecek olan hamburg için 8 milyon euro istiyo dedikten sonra anlamalıydık ali naciyi.nevzat desen ayrı alem.

düzgün bi muhabirimiz yok.di marzio var bi tek.

Benim için son yılların en heyecan verici transfer dönemi.

Çünkü bir çok isim geçiyor. Çoğu iyi ve Galatasaray'ımıza direkt katkı sağlayacak isimler ama yönetime bakınca da o ışığı vizyonu göremiyorum.

Kısacası Dursun ya Dursunluğunu yapacak biz Anadolu'dan transfer çıkarması yapacağız ya da büyük bir sürpriz olur ve Dursun bizi şaşırtır, morartır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Maicon için 5 M € önerdi. Sao Paulo, 8 M € istiyor. Tudor, 'Onu almalıyız. Ağustosa kadar bile bekleyebilirim' dedi. (BiP Spor)

bizim spor muhabirleri dursun ve yönetimin yalakası.hergün onlara yaranmak için tudor şöyle dedi,yönetimi rahatlattı,tudor böyle dedi yönetim alkışladı gibi haberler okuyup duruyoruz.aralarında ne konuşuldugunu nerden bileceksiniz andavallar..

En çok transfere ihtiyacı olan biz, henüz bir tane bile imza attıramayan yine biz!!

Bu hafta 2 transfer yaparsak adımı değiştiririm..!

Bu yöneticilerle bir bk olmaz diyecem ama hiç unutmam ********************* belodedicili günlerle başladı bu yalak tavırlar yavşk hareketler bu takımdda..

Hepsinin ************** ben bu yöneticilerin ococukları

Galatasaray, Maicon için 5 M € önerdi. Sao Paulo, 8 M € istiyor. Tudor, 'Onu almalıyız. Ağustosa kadar bile bekleyebilirim' dedi. (BiP Spor)
dünkü saçma haber,ali naci de bunu kopyalamış,yazmış.2 yorumdur bundan bahsediyorum.daha çok okuyacaz böyle şeyler.

gomis fln hikaye.dombiya 30 tane atar bu ligde,ts adım adım sampiyon olacak kadroyu kuruyor..

Dunyadaki en gerizekali 2 insani buldum. Ikisi de birbirini aratir salaklik konusunda

131a34a3fb3a63b9a2b4058675d329c2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt