Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak."

63271ca83f8cb291da3e8d163d3e79d6.jpg

İstanbul'da kuvvetli sağanak

Meteoroloji'nin uyarılarını, İstanbul'da aniden başlayan şiddetli yağış takip etti... Yağış nedeniyle hava trafiğinde aksamalar yaşanırken, bir uçağa da yıldırım isabet etti.

fc615fee9d90329ed9ee36f62631ff7c.jpg

İstanbul, şiddetli sağanağa teslim oldu...

Yoğun yağış nedeniyle İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda inişler gecikmeli olarak yapıldı.

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'na inmesi gereken bazı uçaklar da Çorlu Havalimanı'na yönlendirildi.

Atatürk Havalimanı'ndan Tiflis'e gitmek üzere gece saatlerinde havalanan uçağa yıldırım isabet etti. Bunun üzerine uçak, havalimanı'na geri döndü. Yolcular başka bir uçakla gecikmeli olarak Tiflis'e gönderildi.

Son düzenleme:
Uğursuzlar yuzunden gene transfer yok Adem diye Diye millet Ademi getirecek

SON DAKİKA - Galatasaray, Uefa Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi İsveç'in Östersunds takımı oldu.

osterson faciasi..goruyorum..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bugunude bos gectik Elhamdullillah

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

S.a, burada bir adet Galatasaray uçağı havalandı yoksaaa?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Kaldırdım Bekliyorum"

Dursun Özbek yıldız oyuncu transferlerinin gerçekleştirilmesi için özel uçağının kaldırılması talimatın verdi.

Östersundu büyütmeyin beyler. Ostersünd kupanin ilk adimi. Bunu yenemezsen zaten kümeye filan düs daha mantikli

Elenirsek ne gülerim :D Kupada 3.lig takımları bile zorladı bizi ,nsanların korkması doğal yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt