- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.232
- 5.628
clichy 3 yıl anlaşmış galiba bizle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
clichy 3 yıl anlaşmış galiba bizle...
biter herhaldeEvet haberde oyle diyor ama daha transfer 100% bitmedi
ayrıntılar kalmış ceviriden anladıgım.Türk liderler önümüzdeki günlerde sunar falan demiş.tamamlar demek herhalde.
Cin yuksek bonservisi yasakladişu ağzına ettiğimin çinlileri ota bota 15-20 milyon veriyor. sneijdere de verseler ya 20 milyon
Info FM : Clichy d’accord avec Galatasaray clichy haberine bile aldırmadılarBugun de armut topladik heralde
evet ama burda kimse haberi önemsemediönümüzdeki günlerde transferi açıklamayı umuyorlar diyor
sen benim çevirilere güvenmiyosun gerçi ama :38573:
Nice vazgeçmiş yüksek yıllık ücretinden dolayı imbuladan
Lan yoksa
hadi bakalımmmImbula'yla ilgili. Galatasaray 2.2 milyon euro maaş önermiş, Nice ise şampiyonlar ligi. Karar henüz verilmemiş, oyuncuyla Roma ve Marsilya da ilgileniyormuş. Ben olsam Roma'ya vermem tabi ama kendileri bilir.
Transfer gossip: Nice one as French club close in on loan deal for Stoke City misfit | Stoke Sentinel
Imbula'yla ilgili. Galatasaray 2.2 milyon euro maaş önermiş, Nice ise şampiyonlar ligi. Karar henüz verilmemiş, oyuncuyla Roma ve Marsilya da ilgileniyormuş. Ben olsam Roma'ya vermem tabi ama kendileri bilir.
Transfer gossip: Nice one as French club close in on loan deal for Stoke City misfit | Stoke Sentinel