Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet önce 8 numara ve ön libero bakarım. Sonra forvet bakarım, sonra stoper ve kaleci.

----------------------Muslera----------------------
------------Maicon------------Acerbi-----------
------------Tolga-----------Selçuk-------------

Hattındansa;

-------------------Benaglio-------------------
----------Serdar------------Acerbi---------
---------İmbula------------Darida---------

hattını tercih ederim.

NOT: Muslara, Benaglio'dan daha iyi bir kaleci.

elma-armut yine. özele çağırdım oraya gel

Geçen sezonu kiralık geçiren bir diğer isim Umut Gündoğan da şu anda Florya'daki ilk antrenmanda yer alıyor.

Neci la bunlar

Şöyle de birşey var suan Avrupa'da bi takimi one geçiren en önemli mevkiler bekler

Geçen sezonu kiralık geçiren bir diğer isim Umut Gündoğan da şu anda Florya'daki ilk antrenmanda yer alıyor.

Neci la bunlar
emrahı ayrı tutuyorum.iyi bi sezon geçirdi ,yetenekli de...ama umut gundogan-tarık-donk,cavanda vs o kadar gereksiz var ki insanı yeni sezondan soguttular.

elma-armut yine. özele çağırdım oraya gel

Yav ne elma armutu karıştırması. Sen diyorsun ki futbolda en önemli mevki Selçuk'un mevkisi değildir ben de diyorum ki evet Selçuk'un mevkisidir ve bunu açıklıyorum. Diyosun ki takım kursan önce orta saha mı bakarsın evet diyorum. Örnek veriyorum.

O zaman sorma :)

Yav ne elma armutu karıştırması. Sen diyorsun ki futbolda en önemli mevki Selçuk'un mevkisi değildir ben de diyorum ki evet Selçuk'un mevkisidir ve bunu açıklıyorum. Diyosun ki takım kursan önce orta saha mı bakarsın evet diyorum. Örnek veriyorum.

O zaman sorma :)

özele niye gelmiyorsun konu kirleniyor hala bir çaba içindesin. sana olmadığını ispatlayacam gel işte.

Visca ve Castro' nun alınmasını isterim, şaka yapmıyorum...

Uygun bedelle, hele de takasla Visca çok faydalı olacaktır, pas oyununa da yatkın bir futbolcu.

Castro' nun sözlemesi bitmiş durumda. 3 yıl önce Kasımpaşa 2 milyona almış, beleşe değil yani ve yaşı da 29, yaşlı sayılmaz, beğenerek izledim hep.

İsmi geçenlerin hemen hepsi maliyeti yüksek futbolcular. Bunlardan 3-4 tanesi alınabilirse ne ala. Kadro dökülüyor, en az 8-10 futbolcu lazım ve tamamını yüksek maliyetli olanlardan seçmeye imkan ihtimal yok...

Mesela İmbula veya o ayarda birinin yanısıra Castro alınsın isterim. Yoksa belki başka orta saha oyuncusu almayacaklar ki facia olur...

Keza direkt kanat oyuncusu olarak kimsenin ismi geçmedi henüz; imkan varsa Lens alınsın isterim, olmadı Visca alınırsa da gayet iyi bir hamle olacaktır...

Klişeleri geçelim arkadaşlar. Atanla tutanın iyi olacak, orta saha en önemli mevki, modern futbolda bekler en önemli bölge falan geçelim. Her mevki önemlidir.

Keyifler nasıl beyler ?

nal_aysal_uak_kralmanet.jpg

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

özele niye gelmiyorsun konu kirleniyor hala bir çaba içindesin. sana olmadığını ispatlayacam gel işte.

Yav Allah'ını seversen ne konusu kirleniyor. Sanki, 50 tane transfer yaptık da onlar değerlendiriliyor biz arada başka bir şey konuşuyoruz. Zaten transfer mransfer yok. Goy goy konusu işte.

Ben çaba içinde değilim, Selçuk'un mevkisi bana göre en önemli mevkidir diyorum, örnekliyorum sen de hayır diyorsun ama somut bir şey koyamıyorsun ortaya.

Visca ayrılmak istiyormuş, kariyerimde yenilik zamanı geldi Türkiyenin büyük takımlarına gitmek istiyorum demiş.
Bize gelmesini çok isterim.

Edin Visca ayrılık sinyali verdi. Türkiye’nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem.” şeklinde cevap verdi.

Çakma griezmanı alalım

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt