Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özlüyoruz seni Büyük Başkan

unal_aysal_ataturkten_sonra_en_buyuk_2_markayiz.jpg

Son düzenleme:
Yav Allah'ını seversen ne konusu kirleniyor. Sanki, 50 tane transfer yaptık da onlar değerlendiriliyor biz arada başka bir şey konuşuyoruz. Zaten transfer mransfer yok. Goy goy konusu işte.

Ben çaba içinde değilim, Selçuk'un mevkisi bana göre en önemli mevkidir diyorum, örnekliyorum sen de hayır diyorsun ama somut bir şey koyamıyorsun ortaya.

Selçuk'un mevkisi en çok sorun yaşadığımız bölge. Takımın açık ara en kötü oyuncusu her maç ilk 11 oynuyor.

Hala gelen olmadı mı yahu?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Beklentileri dusuk tutmak lazim.
O an meselesi bu an meselesi diye diye 2 hafta gecti

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

"

Transferi herkes yakından takip etti. Bir kaç gündür devam eden bir araştırmaydı. Bu sabah masaya oturduk ve akşam saatlerinde neticelendi. Galatasaray'a yakışan bir oyuncu ve çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu oyuncunun başka talipleri de vardı bu yüzden biraz zaman aldı. Bütün taraftarlarımıza yönetimimizin bir hediyesi olsun. Drogba Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelecek olmaktan dolayı oldukça mutlu. Ben de hocamız da kendisiyle telefonda görüştük ve kendisi Galatasaray'a gelmeye karar verdi. Umarım hayırlı olur kendisi ve bizim adımıza. Büyük kulüpler,*büyük hedeflere büyük oyuncularla varabiliyor. Ama gözümüz genç isimlerde. Bu büyük isimlerin arakasında gelecek,*bizim hedeflerimizi paylaşacak genç oyuncular yönetimimizin temel vizyonu olacak. Bu transferlerle taraftarımız mutlu olacaktır ama son güne kadar hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürecek.

"

Ünal+Aysal'dan+Drogba+Açıklaması+(28.01.2013)+-1.jpg

Son düzenleme:
maiconu da acerbiyi de alamayacağız,orta sahaya da imbula değil Nakamba gelecek

Adam akıllı isimler dönünce transferde bitiremediler kac haftada allahin beceriksizleri

Yav Allah'ını seversen ne konusu kirleniyor. Sanki, 50 tane transfer yaptık da onlar değerlendiriliyor biz arada başka bir şey konuşuyoruz. Zaten transfer mransfer yok. Goy goy konusu işte.

Ben çaba içinde değilim, Selçuk'un mevkisi bana göre en önemli mevkidir diyorum, örnekliyorum sen de hayır diyorsun ama somut bir şey koyamıyorsun ortaya.

sana somutun babasını koyucam ama gelmiyorsan kendin kaybedersin bende mevzuyu kaparım. keyfin bilir

Bugünkü idmanda heyecan verici isimler vardı. Umut Gündoğan endoğan adili tarık çamdal emrah başsan gibi isimler tudor İlk gün izlemini olarak umut verdi. Tudor bu isimlerr yeni transfer gözüyle bakıyor. Gibi haberlerin servis edilmesi için kombine kampanyasının bitimi bekleniyor. Bela okumaya Az kaldı arkadaşlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt