Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direk PSV almis, guzel transfer yaptilar.

?????? 23 golle gol kralı olan Vagner Love, en çok isabetli şut çeken (49), en çok kilit pas veren (39) ve en çok çalım atan (54) forvet oldu.

Şöyle de birşey var suan Avrupa'da bi takimi one geçiren en önemli mevkiler bekler
Benim için şu anda iki örnek var Madrid ve Chelsea. Adamların orta sahası maçı istedikleri gibi yönetiyorlar. Misal kroos Modric kadar adı fazla duyulmuyor ama Modricden önemli bir oyuncu. Keza kante öyle adamın sayesinde Chelsea bir iki level atladı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

DCs5UJ2XUAA77qv.jpg

DCs5Ug5WAAAE7np.jpg

DCs5ULDXUAMfPL9.jpg

Yemin ederim 10 dakika tek tek resimleri inceledim sabri nin olmadığından emin olmak için.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

O değilde vainqueur nasri gomis üçünü alırsak Marsilya taraftarı beddua da çığır açar

Adamlar o kadar alışmışki isimleri hangi oyuncu ile anılsa yazı sonuna Galatasaray veya fener ekleniyor.

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Soranlar için. Bugünkü antrenmanda 2000 jenerasyonundan Abdussamed, Recep ve Melih vardı.

Ozan, Atalay ve Yunus ise Şampiyona döneminden kalan sakatlıkları,ağrıları nedeniyle bir süredir tedavi görüyorlar, dinlendiriliyorlar

Gomis transferi ne durumda bilmiyorum ama hala bir açıklama yok bu transferin ciddi şekilde yattığından şüpheleniyorum

Gomis in toplam maliyeti 16 milyon filan o paraya Duván Zapata ya gömelim

Çok aşırı yüksek maaş talebi olmaz
Napoli ikna edilebilir
Yaşı müsait
iyi bir sezon geçirdi
Ve tam STSL golcüsü

Duván Zapata-Giannelli Imbula-Maicon gibi adamlar gelirse sahada rakiplerimizi döveriz resmen

Benim için şu anda iki örnek var Madrid ve Chelsea. Adamların orta sahası maçı istedikleri gibi yönetiyorlar. Misal kroos Modric kadar adı fazla duyulmuyor ama Modricden önemli bir oyuncu. Keza kante öyle adamın sayesinde Chelsea bir iki level atladı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Madrid'de bekler de çok onemli is yapti bu sene misal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt