Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madrid'de bekler de çok onemli is yapti bu sene misal
tabi ki takım halinde işlediler ama o iki adam istedikleri gibi yönetiyorlar. hızlandırıyor, yavaşlatıyor, oyunu açıyorlar, kilit paslar ve skora katkı. ben iyi olduğu dönemde Schweinsteigeri bir turnuvada izledim ağzım açık kaldı. Adam tek başına acayip derecede etki ediyordu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fenerbahçe, yılbaşına kadar Yandex projesinden bekledikleri gelir gelirse Messi ile görüşeceklerini açıkladı.

27 ağu 2015

tabi ki takım halinde işlediler ama o iki adam istedikleri gibi yönetiyorlar. hızlandırıyor, yavaşlatıyor, oyunu açıyorlar, kilit paslar ve skora katkı. ben iyi olduğu dönemde Schweinsteigeri bir turnuvada izledim ağzım açık kaldı. Adam tek başına acayip derecede etki ediyordu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Herkes önemli renktaş uzun lafın kısası. :)

Sneijder giderse gelecek adam Nasri-Belhanda gibi sorunlu tipler 1 maç iyi 3 maç ortalıkta görünmeyen adamlar olmasın

Sneijder giderse ciddi bir bütçe açılmış olur takımda o paraya genç potansiyelli adam akıllı topçular peşinde koşalım artık

Nevzat Dindar: Gomis Belhanda Cilchy Tete gibi üst düzey isimlerin geldiği yerde Sneijder kesinlikle kalmalı.

Clichy ve Tete birlikte gelirse güzel olur. Uzun zaman sonra alternatifli beklerimiz olur.

Clichy,Tete,Carole,Linnes

ozan,atalay ve yunus dinlendiriliyomuş.onlar antrenmana katılırsa o kadar çöpün yanında bikaç futbolcu görmüş olucaz.

Nevzat Dindar: Tudor kampa kiralık gelen oyuncuların yerine genç oyuncuları düşünüyor.

Sneijder giderse bir oyuncu daha alınması gerekiyor. Bruma Podolski Sneijder hep bir anda giderse yerleri kolay dolmaz.

Belhanda Sneijder Gomis Sinan/Garry gibi adamlarla ancak hücumda kaliteli oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt