- 27 Ocak 2010
- 141.400
- 107.850
- 5.788
Hani bize KAP?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani bize KAP?
acerbinin yanında maliyeti uygun pazdan var sadece.2.stoper olursa o olur.başkası olmaz.Tek stoper alacagimiz kesinlesti
o bile şüpheli benceTek stoper alacagimiz kesinlesti
acerbinin yanında maliyeti uygun pazdan var sadece.2.stoper olursa o olur.başkası olmaz.
etmezTianjin Quanjian, Anthony Modeste için Köln'e 35 milyon euro teklif etti. (BILD)
37 maç, 27 gol, 3 asist
Zaytung haberimi bu ?18.06.2017: Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak.
20.06.2017: Bir uçağa yıldırım isabet etti. Uçaklar İstanbul'a inemiyor.
karamoh veya marcus cocoya cok isterler mi abi ya da maximini kiralayamaz mıyız
ben de sanmıyorum,olsa keşkeSanmiyorum
Neden ki ? Milli takım değiliz sonuçta. Futbol kulübüyüz ki başarı için 11 yabancıylada oynarız gerekiyorsa.11 yabancılı kadro mümkün olsa da şahsen tercih etmem. Yabanc sınırlamasına da karşıyım da yine de bir zorunluluk olmadan takımımda en azından 2-3 tane Türk oyuncu olsun isterim.
Neden ki ? Milli takım değiliz sonuçta. Futbol kulübüyüz ki başarı için 11 yabancıylada oynarız gerekiyorsa.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Manchester de iki takım olduğunu bilmiyordum demişti city ile adı anıldıgında 3 sene önce.
Para para para
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Aslan News @Aslanews 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
BİLGİ - Gomis'in paylaşıp sildiği iddia edilen paylaşım gerçek değildir. Gomis bu paylaşımı hiç yapmamıştır.