Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampa geç katılması falan tak etmişti canına medyanın ve bazı taraftarların.

Dursun yönetiminde de herkes kendi gitmek istiyor maaşallah.

Kampa gec katilma oylalari ilk sezonlarinda oldu sonra kapandi o konu ayrica bunun oyunculuguyla bi ilgisi yokki

Burda Konu Brezilyalilarin Maicona takoz demesi

Ayrıca Melo'nun postalanmadan günler önce yeni sözleşmeye imza attığını da hatırlatalım ;)

Ayrıca Melo'nun postalanmadan günler önce yeni sözleşmeye imza attığını da hatırlatalım ;)

Burda Brezilyalilar Maicona takoz diyor ama bu Meloya nasil bagladin onu anlamadim

Oyuncularin Kalitesini konusuyorum ben burda Brezilyalilar diyorki Kazmanin teki Maicon diyor sen Melo diyorsun ne alakasi var Meloyla

Kampa gec katilma oylalari ilk sezonlarinda oldu sonra kapandi o konu ayrica bunun oyunculuguyla bi ilgisi yokki

Burda Konu Brezilyalilarin Maicona takoz demesi

8 maçta 10 puan toplasak bende her topçuya takoz derdim açıkçası.

Takozsa takoz Dursuna yakışan bi transfer işte daha ne?

Sen kendin savunuyorsun 2 saatten beri..

Maiconu Brezilyalilar sutladi yazdim sonra sen geldin yok Meloyuda sutlamadilarmi bilmemne daha 5 dakka önce yazdin

Simdide haberim yok ne savunmasi falan diyorsun

Melo nasıl postalandıysa onlarda Maicon'u postalıyolar işte. Muhtemelen kötü çıkar Dursun'a yakışan bir topçu olur.

Sabah sabah yine bir tartışmakanabsalkska bırakın abi ya :D

Evet kafa ütülemeyelim.

Maicon Galatasaray'da

7 Milyon + 1 Milyon bonuslar.

Kaynak Brezilya basını.

Bu sezon adam gibi transfer yapilmaz cünkü 2018 Dünya Kupasi icin Oyuncular kendilerini göstermek istiyecegi Ligleri tercih eder Spor **************************** Süper Ligi degil

maiconda olur acerbide yeterki ikisinden biri gelsin.
biktik 3 senedir stopersiz oynuyoruz.

Evet sen ne diyorsun Maicon'a???

Iş yapar hertürlü Clichy,Tete falan alinirsa yaninada Acerbi veya onun ayarinda bi sol stoper sıkıntı olmaz. Sao P. Cidden kötü çünkü normal gibi o tepkiler. Bu tarz sert, agresif bi stopere ihtiyacimiz var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt