Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir benim anlamadigim

En basindan niye demiyorlar ilk ay transfer yok kimse transfer beklemesin diye

Insanlari bu kadar beklentiye sokup sonra kendilerine küfür ettirmekten zevkmi aliyorlar anlamadimki

Türkiye ligini fazla büyütmeyelim gözümüzde. Bu tonla gerizekali oyuncuya rağmen bjknin 13 puan gerisindeydik sanırım. Şu takviyeler bu sene yapılsaydı mesela biz 13 puan önde olurduk.

bunlar gomis belhandayla basladilar ama en önemli transfer maicon acerbi ayarinda bir stoper birde imbula gibi bir orta saha.
bu iki mevkiye oyuncu aldiktan sonra etrafina kimi alirsa alsinlar.
gecen yilda stoper diye bagirdik, alinmadi sonra ne oldugunu hepimiz biliyoruz.

Maicon'un Porto Kariyeri (2009-2016)

189 maç 12 gol 6 asist

1 UEFA Avrupa Ligi
3 Portekiz Ligi
2 Portekiz Kupası
1 Portekiz Süper Kupa

Biliyorum zaten keriz degilim bende onu ima ediyordum. Ondan önceki Sene Ibrahimovic bombasi attilar ortaya. Yalanlamadilar sonra herkes kombineyi aldiktan sonra.

"Bizim haberimiz yok Ibrahimovicten hic ilgilenmedik" dediler

cok tuhaf degilmi sencede ?

Beceriksiz kötü bir yönetim var bunun üzerine konuşmaya bile gerek yok

Maicon iyi oyuncu olmus olsaydi Shaktor Donezk coktaaan tepesine cökmüstü

Sürekli Brezilya Pazarindalar .aninda cökmüslerdi Karabasan gibi hemde

Maicon'un Porto Kariyeri (2009-2016)

189 maç 12 gol 6 asist

1 UEFA Avrupa Ligi
3 Portekiz Ligi
2 Portekiz Kupası
1 Portekiz Süper Kupa

sabri sarioglunun kariyerine de bi göz atalim ozaman

sampiyonlar ligi ceyrek final
lig sampiyonluklari kupalar
türkiye euro 2008 yari final
emirates kupasi

ohooo daha deneler.. daha sayimmi ?

Iş yapar hertürlü Clichy,Tete falan alinirsa yaninada Acerbi veya onun ayarinda bi sol stoper sıkıntı olmaz. Sao P. Cidden kötü çünkü normal gibi o tepkiler. Bu tarz sert, agresif bi stopere ihtiyacimiz var çünkü.

Var mı başka isteğin ? Şaka bir yana dediğin defans 4'lüsü olursa müthiş olur.Tabi olmayacak ama olsun.

Yahu ne taktınız Maicona,semihten kaliteli mi ? kaliteli olayı bitti.

Beni adi gecenler hicte tatmin etmedi

Clichy yeteneksiz

Tete Ajaxin yedegi. Ajax dedigin takimda avrupa liginde final oynadigina bakmayin avrupa ligi zaten bitik bi lig hollanda ligininde süper ligle bi farki yok

Maicon desen Brezilyalilar gitmesi icin dua ediyo

Milan are getting closer to signing Conti after a positive meeting between Fassone & Atalanta where Milan raised their offer to €23M. [GdS]
Other than possibly inserting Felicioli and/or Pessina, Milan may include one of Paletta, Lapadula and Kucka in this deal. [Gazzetta]

Conti'ye yaptiklari teklife Kucka'yi da ekleyebilirmis sanirim milan

Brezilyalinin biri yorum yapmis bundan kurtulalim satilsin gitsin diye 14 kisiden 12 kisi like yapmis desteklmis bu yorumu

demekki Maicon bos beles bi adam herkesin istemedigine göre kanka

Ya sen ne ayaksin minik kus futbolu yakindan takip eden herkes maicon'u porto doneminden itibaren gayet iyi taniyo. Yok brezilyalilar sole diyo bole diyo o yuzden bos beles adam v.s git arkadasim sen tenis flan yorumla.

bence Sturaro ve Rincon Imbulanın alternatifi olabilir. (Kucka'nın Trabzon'a gittiğini varsayarsak)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt