Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Dani Alves: "Maradona elle gol atıp, Dünya Kupası kazandı. Gençlere örnek olamaz"Maradona: "Alves bir aptal. 28 ortada 4 isabeti var"
Kel alaka
Kel alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Sabri ve Emre'nin gitmesinden sonra UEFA listesi için altyapı oyuncusu sıkıntısı oluşmuş. Semih her türlü kalır gibi.
Abi Sabri ve Emre'nin gitmesinden sonra UEFA listesi için altyapı oyuncusu sıkıntısı oluşmuş. Semih her türlü kalır gibi.
Su U17 den bir kac velet cikarsak A takima bu is hallolmaz mi?
Semihe tahammülüm kalmadi artik.
sen hayırdır? dünden beri..clichy yetenksizmiş,tete kötüymiş,maicon kazma imiş.şu futbol dahisini alın burdan.Beni adi gecenler hicte tatmin etmedi
Clichy yeteneksiz
Tete Ajaxin yedegi. Ajax dedigin takimda avrupa liginde final oynadigina bakmayin avrupa ligi zaten bitik bi lig hollanda ligininde süper ligle bi farki yok
Maicon desen Brezilyalilar gitmesi icin dua ediyo
vidaya 10 milyon istemişler.Beşiktaş, Dinamo Kiev'den Domagoj Vida ve Milan'dan Gustavo Gomez'in kulüpleriyle görüşmelere başlayacak. (beIN SPORTS)
Marcelo'yu sattılar herhalde
eski parayla mı?vidaya 10 milyon istemişler.
2 gece önce milliyette gördüm.eski parayla mı?
Inter cunku istedigi adami alabilir yani daha kalitesini, niye olsun?Tete cok vasat bi Oyuncu yahu degilse Inter niye vazgecsin adamlar hiyar mi ?
geceleri milliyet mi okuyorsun? :crushed:2 gece önce milliyette gördüm.
Boyle bir mantik olmaz malesef.Maicon iyi oyuncu olmus olsaydi Shaktor Donezk coktaaan tepesine cökmüstü
Sürekli Brezilya Pazarindalar .aninda cökmüslerdi Karabasan gibi hemde