Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi varken Maicon ilk hedefse zaten o Cenk'in akıl sağlığından şüpe ederim yaklaşık olarak yaşları-maliyeti aynı olacak bu iki adamın

Kalite olarak Acerbi çok daha sağlam birisi Maicon kesinlikle defansta çok güven veren bir adam değil hataları fazlaca var zamanlama problemleri var zaten porto'dan bu yüzden gönderildi
acerbi çok iyi,ama maicon da kalite.şu an maiconun yarısı bile bi stoperimiz yok.inşallah acerbi olur.

Clichy kac yildir EPL'de oynuyor nasıl yeteneksiz bu adam?
Tete bir sakatlık geçirdi ve daha sonra Veltman oynamaya başladı ki Veltman'da iyi bi oyuncu
Maicon'u da bilen bilir zaten geçen senelerden.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

siz ne anlatiyonuz bana ya ? oynadiysa oynadi ne yapak ? de jongda senelerce epl de oynamisti
brezilyalilarin yüzde yüzü maicon gitsin diye bayram yapiyorsa konu kapanmistir ordakinler izliyor maiconu canli canli sen kac macini izledin maiconun ?
madem okadar iyi di niye buzamana kadar milli bile olamadi ?
bana oyuncularin gecmisiyle gelmeyin gencliginde de jongda milanda hatta manchester cityde oynuyodu ohooo daha neler neler ama simdi bi halt oynamiyor benim icin önemli olan da bu

Swansea menajeri Paul Clement, sezon öncesi çalışmalarında kendini kanıtlaması için Gomis'e bir şans vermek istediğini söyledi.
Ancak Başkan Huw Jenkins, oyuncu konusunda bu hafta içinde 2-3m pound civarında bir bonservise anlaşılacağını düşünüyor. (Wales Online)

şu an kimi alırlarsa alsınlar,devre arasında 2.stoper için de büyük bi adım atsınlar.insanlar semihi dövecek hale geldi.

Son düzenleme:
Swansea menajeri Paul Clement, sezon öncesi çalışmalarında kendini kanıtlaması için Gomis'e bir şans vermek istediğini söyledi.
Ancak Başkan Huw Jenkins, oyuncu konusunda bu hafta içinde 2-3m pound civarında bir bonservise anlaşılacağını düşünüyor. (Wales Online)
5 sene geriden geliyo bunlar

Ali Naci Küçük: Son karar Acerbi. Maicon iptal.

Nevzat Dindar: Son karar kesinlikle Maicon oldu. Acerbi iptal.

:D

Bizim lige hic Italyan stoper geldi mi bugüne kadar? Ben hatirlamiyorum yakin zamanda (son 10-15 senede) vallah.

Maicon'a 8 ver Belhanda'ya 8 ver Gomis'in maliyeti 16 milyon

Sonra klübü bizden önceki yönetim batırdı-kur farkı var olur ABV ulan

Roma sag bek pozisyonu icin Feyenoord'dan Rick Karsdorp'u istiyormus. Bonservis bedeli 15-20 milyon euro olarak geciyor medyada.

Bu sezon kiralik oynayan Bruno Peres sanirim Torino'ya donecekmis, satin alma opsiyonu 12.5 milyon euro'du ama kullanmayacaklarmis galiba.

Sabah brezilya medyasi maicon haberleriyle doldu

7+1m bonus teklifini sao paulo kabul etmis ve artik maicon'un karari bekleniyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt