Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftari sevmiyorsa o oyuncudan hayir gelmez olm cok istiyodum ama killandim simdi Maicon'dan

I'm Hames from Real Madrid.
keanu-reeves-gif.gif

forumun gecenlerde bayılıp bittiği sao paulolu junior tavares gecenki maçta büyük hatalar yaptı savunmada,biri de gol oldu.maç maç adam degerlendireceksek ya da takımının kötü oldugunu hesaba katmadan yorumlardan o gelmesin diyeceksek işimiz var.

Son düzenleme:
Maiconu bildigin istemiyor Sao Paololu Taraftarlar ayni senin Sabri Sarioglunu Ryan Donku istemedigin gibi

daha neyi konusuyorsunuz ?

Stopere istedikleri kadar para harcasinlar sesimi cikarmam acikcasi, yeter ki kaliteli adam olsun. Belhanda icin falan o paralar resmen israf.

Gereksiz bir adama gereksiz yüksek meblaglar. Stopere veya ön liberoya harcasinlar o paralari. Belhanda ya gerek yok.

Maicon veya Acerbi'den ancak bir tanesi gelir. Yanına bir stoper daha almazlar zannetmiyorum ama alacak olurlarsa da en fazla kiralık Denayer olur zaten

Her gelen oyuncuya iyi diyenler kimler mis merak ettim simdi. Bugun gelip de forumda sanki 5 yildir takiliyormus gibi dusunenlere ne denmeli?

Taraftari sevmiyorsa o oyuncudan hayir gelmez olm cok istiyodum ama killandim simdi Maicon'dan

Yani bir düşünelim reis daha geçen yıl 12 milyon euro ya aldıkları adamı neden 7 milyon karşılığında anında bırakıyorlar ?

Bu adamın sakatlık maç kaçırma gibi problemleri yok geldiğinden beri hemen her maçta oynadı asıl sıkıntı performansıyla ilgili

Ben Maicon'a kötü stoper demiyorum millet çok yanlış anlıyor ama kesinlikle güvenilecek bir stoper değil

Mesela Chedju çok mu kötü stoperdi ? hayır en azından Semih-Hakan'dan filan iyiydi ama nasıl güvenemiyorduk hatalarıyla yakıyordu bizi Maicon'da öyle konsantre olamıyor maça bir anda bir bakarsın bir hatasıyla maçı yakmış adam öyle birisi

Zaten sırf bu yüzden gönderildi Porto'dan yoksa defans bilgisi iyi hava toplarında etkili güçlü çok sert birisi bu hataları olmasa Sao Paulo'ya filan bırakmaz Porto kaptanını

Gs taraftari twitter'de bir brezilyali'ya neden maicon'un taraftarlar ile arasi iyi degil sorusuna brezilyalinin cevabi:

Danilo Leite @danilogleite

The coach deployed a new method of play and the defenders failed to exit the ball and Maicon was one of them! All defenders are being booed.

Her gelen oyuncuya iyi diyorlar boşver sen kardeş sıkıntı yapma. Selcuku da kötüler bunlar.

Adamlar butun defansi sevmiyormus hahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt