Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın Domogaj Vida için yaptığı Boyko + 2.5M euro'luk teklifi kabul etti. Vida yıllık 2M euro kazanacak [Ntvspor]

Gs taraftari twitter'de bir brezilyali'ya neden maicon'un taraftarlar ile arasi iyi degil sorusuna brezilyalinin cevabi:

Danilo Leite @danilogleite

The coach deployed a new method of play and the defenders failed to exit the ball and Maicon was one of them! All defenders are being booed.
3lü savunma oynadıklarını,ileri çıkanın geri gelmediğini,junior tavaresin bu 3 lü savunma olayında nasıl bocaladıgını da anlatsaymış.

Acerbi bence tam aradigimiz adam

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Onca adam yazılıyo çiziliyo hani nerde abi ? Elde var 0 Dursun çocuk kandırır gibi taraftarı kandırıyo günlerdir sayılan isimlerden hangisi geldi abi her sene neden biz en sona bırakıyoruz bu transferleri kim köpek abi bunlar koskaca Galatasaray tataftarını oyalıyor. Ya bu yönetim harbi yalancı yada transfer yapmayı bile beceremeyen mal ordusu

Maicon'u Galatasaray'a veren Sao Paulo, bir başka şok daha yaşadı. Maicon'un savunmadaki partneri olan Lucao, takımdan ayrılacağını açıkladı. Sao Paulo'nun önceki gece Atletico Mineiro'ya 2-1 yenildiği maçta, kendi seyircisinin ıslıkladığı 21 yaşındaki futbolcu, kulübün kendisi için bittiğini, bir daha Sao Paulo forması giymeyeceğini söyledi.

Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın Domogaj Vida için yaptığı Boyko + 2.5M euro'luk teklifi kabul etti. Vida yıllık 2M euro kazanacak [Ntvspor]

Yok daha neler.

Araya girip 6 Milyon verelim bunu alalim Maicon Acerbi ile bu kadar zaman ugrasacagimiza.

Bjkli Marcelo da Hannoverden kovularak geldi resmen taraftarlar nefret ediyordu adam bjkde Cannavaroya dönüştü onun için önyargılı olmayalım beyler Maiconun Marcelodan kötü olduğunu düşünmüyorum ama ben Acerbinin gelmesi taraftarıyım İtalyan stoper her zaman iyidir.

%90 yalan

Kiev başkanı&patronu ekonomik krizde adamın bankasına devlet el koydu nasıl kullanmadıkları Belhanda için 9m den açıyorlar pazarlığı takımın bel kemiği Vida içinde 8-9 dan aşağı satmayacaklar bundan eminim

Heleki Vida 4.5 maaş alıyor kiev'de neden 2 milyon maaş için STSL'ye gelsin ki ?

Her gelen oyuncuya iyi diyenler kimler mis merak ettim simdi. Bugun gelip de forumda sanki 5 yildir takiliyormus gibi dusunenlere ne denmeli?

5 Yildir takilmama gerek yok bunu bilmek icin. Bir sürü Forumlarda Gazetelerde Twitterde göz atiyorum bu tip Taraftar enteresan bi sekilde bilmedigi tanimadigi kisiye bile iyi der.

Mesela Culio Mesela Pino Mesela Burdisso Mesela Ontivero gibi

anlatabildimmi

adamlar biz bu kazigi nasil yedik diyorlar baskanlarini istifaya cagiriyorlar

bu maicon bildigin kazma lan iste bu malin nesine 8 milyon veriyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt