Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay anasini Ben Arfa Belhanda'nin alternatifiymis :asd: :asd:

ben arfa belhandanın alternatifi olarak sunulmuş.bilgine sıcayım ali naci

Kimsenin bi bok bildiği yok sallayıp sallayıp ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar haftalardır...

En azından bu takıma katkı sağlayacak oyuncularla ilgileniyoruz

Bu da bir şey

Bügünde bitti denilen futbolcularda sorun cikti haberleri cikiyor. Diyorum dursun satilik kalemlerine ancak sahte hayaller sattiriyor. Ortada hala bir transfer yok.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Boyko+2.5 milyona almış BJK Vida'yı.

HTC 10

Ali Naci Küçük: Bu belirsizlikten sıkılmış durumdayım. Kim gelecek vb sıkıldım bunaldım.

Ali Naci Küçük: Muhabirim bilgi alıp veriyorum ama gerçekten bende sıkıldım.

ulan bi pok bildigin yok.yabancı basın veriyo her haberi.sürekli aynı seyleri geveliyosun.

Yavaş yavaş gerçekler ortaya dökülmeye başladı ama bizim taraftara yapılanlar az bile şunları görünce. Millet ciddi ciddi haberlere inanıp kombine ve forma almış. Kusura bakmayın ama kandırılmayı ve dolandırılmayı fazlasıyla hakediyoruz. 2 sene olanlardan hiç mi ders almaz bir taraftar grubu ya?

Eğer doğruluk payı varsa Ben Arfa Belhanda'dan sonra geliyorsa listede direk kovun Tudor'u da ABV Dursun.

En komigi de beIN Sports :D

adamlar puruz kalmadi dedi, KAP bildirimi her an olabilir dedi, sonra KAP bildirimi gelmeyince faks bekleniyor dedi, sonra o da olmayinca oyuncular kiralikmis, eee>? 30 Haziran dan once aciklanamiyor yalani attilar ortaya :asd22:

ali naci ve nevzatın bişeyden haberi yokmuş gerçekten.bi yabancı basın kaldı elimizde.

Senelerdir en büyük sorunlarımızdan biri de bir oyuncu transferi sürecinin bir hayli zaman alması. Yani o kadar uzun süre aynı isimle ilgili haber dönüyor ki yeter diyosun artık lanet olsun. Soğuyosun daha adam gelmeden. Bu seneki gomis ve belhanda için ben bu durumdayım şahsen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah kahretsin 8 Milyon mu vermisler Belhanda ya yuh lan yuh.

Para verilecek adamlara parayi vermezler cingene pazarligi yaparlar, etmeyecek adamlara gani gani cuval cuval harcalar.

Insallah bu transfer yatar.
Bu transferde 1milyon euro komisyon verilecek haberleri dolasiyor. Onun icin bukadar istahli bizim yönetim. Ceplerine para girecek

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt