Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
482bc22eb4b1555171ad7706015cdec6.jpg

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Tete Maicon Acerbi Clichy
Imbula Kucka
Sinan Wesley Transfer
Gomis

Tete - 3 Milyon €
Maicon - 7 Milyon €
Acerbi - 8 Milyon €
Clichy - İmza Parası 500K - 1 Milyon €
Imbula - Kiralama Bedeli 1.5-2 Milyon €
Kucka - Kiralama Bedeli 1-1.5 Milyon €
Transfer - ???
Gomis - 2.5 Milyon €

Yakın olan oyuncular ile kadro ve bahsedilen bonservis bedelleri.

Skor katkısı yüksek , aynı zamanda hızlı gözden düşmüş bir isim sol kanat için kiralanabilir yada uygun maliyet ile getirilebilir.

Buna ek olarak bir forvet daha kiralanmalı yada düşük bedel ile getirilmeli rotasyona.

​

Adrianonun yılda aşağı yukarı 2m aldiği ligde Clichy'e yıllık 3.5m vermek saçma

maicon için 8 civarı bonservis gerçeği yansıtmıyor maiconla ilgili brezilyada soru işaretleri var bonservisi maximum 6 olur fakat bize acerbi gerekli çok daha iyi oyuncu ve sisteme daha uygun onun zorlanması çok mantıklı maicon içinse abartıldığını düşündüğümü söylesem yanılmam oldukça fazla maçını izledim brezilya ligini de severek takip ederim sao paulo da iyi durumda değil takım olarak maicon ise tek hamleli yakın oyunda problemli bir oyuncu yine de 3 lü savunmayı bilmesi hava üstünlüğü ve fiziği avantaj bizde yeniden kendisini bulma ihtimali var o yüzden abartmadan temkinli yaklaşmak lazım

Fenerbahçe, Josue'yi transfer etmek için Porto ile görüşmelere başladı. (Tancredi Palmeri)

Beyler,bende isterim güzel transferler yapalım lakin mevcut yönetim ile bu imkansıza yakın.Keşke sağlam bir yönetim kadromuz olsaydı.:38573:

[IGM]BVjzKGlFWtd[/IGM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt