Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adrianonun yılda aşağı yukarı 2m aldiği ligde Clichy'e yıllık 3.5m vermek saçma

Beşiktaş Adriano'nun bonservisine 600 bin euro ödedi. Bu yıl şampiyonlar ligine katıldığı için 1.7 milyon euro daha ödeyecek.

Clichy'e 3 milyon euro verilir bence

Son düzenleme:
DCsTa60XgAAOSyH.jpg:large

bu ne

Nasifoglu denen denyo gerek duymamistir saglik köntrölünden gecirmeye ben kefilim kendisine demisti. Adam gibi saglik kontrölden gecmis olsa transfer yatar komisyon ucardi

Ben doktor degilim MR degilim Serdar la Tolga nin muzmin sakat olduklarini alinmamalari gerektigini transferleri olmadan yazmistim.

Yapilmasi gereken tek sey 2 oyuncunun son 4 yilina bakilmasi idi. 2 si de son 4 yili surekli sakatlanarak gecirmislerdi!!

Ali Naci Küçük: Son karar Acerbi. Maicon iptal.
Nevzat Dindar: Son karar kesinlikle Maicon oldu. Acerbi iptal.

bu aptalların mesajlarını buraya atmayın pls. biri ne derse öteki tersini diyor zaten

İtalyan basını, Mino Raiola'nın Galatasaray'la Kenny Tete transferini görüşmek üzere İstanbul'a geleceğini yazdı. [gamaspor]

Süper Lig'in yeni temsilcisi Göztepe, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Selçuk Şahin ve Kolombiyalı oyuncu Juan Quintero ile ilgileniyor. (DHA)
Quintero gelse de görsek fm'de çılgın atıyordu reelde nasıl

Meloyu istemeyen ama JUVENTUSTU juventusun elinde pogba vidal varken kimseyi istemezlerdi zaten... sao paolo gibi köy takimi maiconu istemiyor ayrica Melo defalarca milli olmus bi oyuncu maiconla kiyaslanamaz

Brezilya'nın en büyük takımına köy takımı demek nasıl bir cAhiliktir.

Bu herif portodaa durmadan 11 oynuyordu. Kötü topçu mu oldu:D

Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, kendisine transfer teklifinde bulunan Kayserispor'la bir görüşme yapacak.
Bırakmamış mıydı la bu futbolu

Igor Tudor, bugün saat 23.15 NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına konuk olacak. [via @ntvspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt