Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, % 100 Futbol'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlıyor... % 100 Futbol, bu gece 23:15'te NTV Spor'da..

Kenny Tete'nin menajeri Mino Raiola, Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a gidecek. (Tutto Mercato)

Brezilya'nın en büyük takımına köy takımı demek nasıl bir cAhiliktir.

Bu herif portodaa durmadan 11 oynuyordu. Kötü topçu mu oldu:D

sao paolo dedigin takim konyasporla es deger bütceye sahip

yani brezilyanin en büyük takimi olmasi biseyi degistirmez süper lig bile brezilya liginin üstünde.

gecmiste ne yaptigi beni irgalamaz. de jongda eskiden manchester cityde oynuyordu gencliginde

bebekken benim altima bez baglarlardi ama daha baglamiyorlar iste. anladinmi ?

Aslinda Mino Raiola'yi kulube uzak tutmak lazim, oyle ahmet bulut gibi 1,2 milyonluk komisyon almaz. Pogba icin 25 milyon euro almisti.

Belhanda'yi bile degerinin 2 katini vererek alabiliyoruz, beklentileri ona gore sekillendirmek lazim.

bonservisi elinde Clichy'i alma ihtimalimiz yok, bi EPL kulubu ile anlasir yakinda.
Imbula'yi Nice kiralar.
Gomis gelir.
Tete gelebilir ama Linnes'i kesemez
Acerbi'yi alamaz bunlar bir ihtimal Maicon, ama yuksek ihtimal 3-4 milyon civarinda bir isim gelir.
Ortasaha son ana kalir kimi alabilirler bilemiyorum, kanat transferi yapilmaz devre arasina 6. girip mecbur kalana kadar

DCsTa60XgAAOSyH.jpg:large

bu ne

o küçük kim lan ortadaki öyle biri mi var takımda

endogan adiii de geldigi günden belli selfi cekinmekten baska bi halt yaptigi yok

neden hala kovmuyorlar ver 2 kurusluk tazminatini yolla gitsin

bukadarmi zor ?

Şanlı Arma‏ @sanliarma
Igor Tudor, bugün saat 23.15 NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına konuk olacak.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Sabri ile her zaman görüşüyorum. Gönlünün Kayserispor’dan yana olduğunu söyledi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt