Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sao paolo dedigin takim konyasporla es deger bütceye sahip

yani brezilyanin en büyük takimi olmasi biseyi degistirmez süper lig bile brezilya liginin üstünde.

gecmiste ne yaptigi beni irgalamaz. de jongda eskiden manchester cityde oynuyordu gencliginde

bebekken benim altima bez baglarlardi ama daha baglamiyorlar iste. anladinmi ?

Konyasporla eş mi sen yat uyu birader.

Sabriyi öven arkadaşlar şu soruma cevap verebilecek mi bakalım.

Yıllardır boş mukaveleye imza atarım futbol benim için galatasaraydır onlar beni istemezse futbolu bırakırım yedek kalsam ses çıkarmam diyen sabri şimdi futbolu bırakacak mı?

Tabikide hayır paranın kokusu tatlı geldi

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kenny Tete'nin menajeri Mino Raiola, Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a gidecek. (Tutto Mercato)

bu sao paolo'nun teknik direktörü eski meşhur kaleci ceni'ymiş

60 küsür golü vardı herifin ilginç bir tip

Leicester araya girmiş

Mr Geoff Peters*@mrgeoffpeters

Leicester have been in contact with Dynamo Kyiv about a possible £10m bid for 28 year old Croatian international defender Domagoj Vida #lcfc

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk: Casillas'ın maliyetleri bize uymuyor. Zorladık ama olmadı...
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk: Juraj Kucka ile ilgili hiçbir girişimde bulunmadık.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk: Armel Drole'nin bonservisini 1.7 milyon €'ya aldık.

Sabriyi öven arkadaşlar şu soruma cevap verebilecek mi bakalım.

Yıllardır boş mukaveleye imza atarım futbol benim için galatasaraydır onlar beni istemezse futbolu bırakırım yedek kalsam ses çıkarmam diyen sabri şimdi futbolu bırakacak mı?

Tabikide hayır paranın kokusu tatlı geldi

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

sabriyi öven hiyar kaldimi ?

adam kalsa dert gitse yine bi dert

madem sabriyi bu kadar seviyosunuz babanizin dükkaninda oynatinsaniza ?

maasini kendi cebinden ödeyinsenize ozaman kardesim ?

Leicester araya girmiş

Leicester have been in contact with Dynamo Kyiv about a possible £10m bid for 28 year old Croatian international defender Domagoj Vida #lcfc

İngiliz kulüpleri de sanki diğer Avrupa kulüpleriyle muhatab olmak istemiyormuş gibi "Al şu parayı uğraştırma beni" şeklinde teklif yapıyorlar. Hiç ön araştırma, ağız yoklama, pazarlık falan yok. Sen 8 m Euroya tav olursun onlar 10 m Sterlin önerir konuyu kapatırlar :DD

Yanliz daha bir iki sezon önce ilgilendiklerimiz cem, bilal,Emrah filandi,eren serdar gibi futbolcularda yildiz transfer gibi lanse edildi,simdi alamasakta,ederinden fazla para ödesekte iyi futbolcularla ilgileniyoruz,dursun baskanimizda büyük gelisme var

Leicester araya girmiş

[h=2]@Muratozen1903[/h]
Vida konusunda bize gelen bir anlaşma yok. Hala stabil durum devam ediyor.

• bunlar ne vidayı 10 milyon avroya alabilir ne de bi başkasını.vida yıllık 4 milyon avro istiyo bi de.vermalen veya moledoyu alırlar...

[h=2][/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt