Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[#Transfert] Selon @MaxHorbez, Mangala est arrivé à Lyon ce mardi. Il devrait s'engager avec l'@OL dans les prochaines heures.
DCw_eUVWAAAJlx-.jpg

Hani 100 Milyona Marceloyu aliyordu bunlar.

Bugünde 0 transferle günü kapattık. Kodumun uçakları okyanusta düştü herhalde

Göz göre göre koskoca Galatasaray camiasını taraftarını kandıran bir başkanımız var. Başkanımız demekten şahsen ben utanıyorum Uçaklarını münasip bi yerine monte et Dursun!!

Kayserispor, Anderlecht'ten Stephane Badji'yi 1 yıllığına kiraladı.

DCxQox6XcAAZ9Ym.jpg

Hoffenheim Havard Nordtveit'i almis Bayern'e giden Rudy nin yerine.

Dun gelmis bugun Adamlara laf anlatmaktak bahsediyor cik cik Bey

sen kime cik cik bey diyosun haddini bil

bu tarz insanlar diyorum her yerde var twitter facebook webaslan vs. sanal alemi iyi bildigim icin bu forumda 5 sene gecirmeme gerek yok tercrübelerime dayanarak yaptim bu genellemeyi

ben bu foruma daha dün gelmis olabilirim ama sende dünyaya daha dün geldin

Yav onlar bilindik oyuncular, ona bakarsan Bale'de Madrid'de sevilmiyor bu nasil kiyas?
Maicon öyle kendini tüm futbol piyasasina kanitlamis birisi degil, ki kendi taraftari bile en iyi yaslarinda sevmiyorsa Brezilya gibi bir ligde, soru isareti uyandirmasi normal
Renktas kusura bakma isminden dolayi konsantre olup karsi bir cevap veremedim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen kime cik cik bey diyosun haddini bil

bu tarz insanlar diyorum her yerde var twitter facebook webaslan vs. sanal alemi iyi bildigim icin bu forumda 5 sene gecirmeme gerek yok tercrübelerime dayanarak yaptim bu genellemeyi

ben bu foruma daha dün gelmis olabilirim ama sende dünyaya daha dün geldin

Minik kus sana rahat yok bu forumda hasan alichy nasi girdi size ama hahaha

cenk ergünün diyecekleri belli

"transfer cesitli parametrelerden olusuyo.. oyuncuyu ikna edersin essini edemezsin.. ufak detaylar kaldi.. sözlesme süresi .. calismalar devam ediyo..sonuna geldik.. haftaya belli olmaya baslar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt