Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi alınabilirse, Maicon kiralanmaya çalışılacak. Acerbi olmazsa, Maicon bonservisiyle alınacak. 2 seçenek de masada gibi. Acerbi gercekten üst düzey bir stoper ama Maicon gibi agresif deli adamlar Türkiyede her zaman is yapmistir. Maicon Acerbiye göre daha agresif, hava toplarinda daha iyi, daha güclü belki ama Acerbi de Serie A en iyi Stoperlerinden.

Büyük Başkan Fikret Orman olsa Donk'u Çin'e 19.03 milyon Euroya göndermişti bile hey yavrum hey...

Bir yandan Tudor'a güveniyorum, bir yandan da sanki her an bir oyuncuyla sorun yaşayacakmış gibi hissediyorum. Yönetim zaten başımızın belası. Kamp başladı hemen hemen herkes transfer yaptı ama maddi olarak eli en güçlü olan ve transfere en çok ihtiyacı olan kulüp biz olmamıza rağmen açıklanan transfer yok. Ümidim azalıyor gittikçe.

Ben.ne zaman seyahate ciksam transfer oluyordu önceleri(Keita,Elano,Sneijder,Drogba,Mancini,Melo),yarin ve persembe is seyahatine cikiyorum du bakalim ne olacak

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Cristiano Ronaldo'nun, 14.7 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlandığı dosyanın dava günü belli oldu. Real Madrid'in yıldızı, 31 Temmuz Pazartesi günü yerel saatle 11.00'deki mahkemede ifade verecek

bunlarin alayi hirsiz yav

Belhanda misimovic gibi olmaz insallah

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener josueyi aliyormus
bos alanda iyi topcuda baski yiyince baya sahada gözükmüyor
10 no olarak aliyorlarsa hayatlarinin hatasini yaparlar
bizdeki iyi maclari hep 8 noda oynarkendi
ne zaman öne gecse sinonun yerine sahada yoktu adam

sen kime cik cik bey diyosun haddini bil

bu tarz insanlar diyorum her yerde var twitter facebook webaslan vs. sanal alemi iyi bildigim icin bu forumda 5 sene gecirmeme gerek yok tercrübelerime dayanarak yaptim bu genellemeyi

ben bu foruma daha dün gelmis olabilirim ama sende dünyaya daha dün geldin
Sus ulan Kus dunden beri kafamizin etini yedin Su kotuymus bu kotusmus basimizda yeterince felaket tellali var zaten bude sen ciktin basimiza

bu aksam KAP partisi var herhalde

Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin
Dünya'ya dün geldin

Rezil herif Evren Copy & paste disinda bi pok beceremiyor. Belhanda insallah elimizde patlamaz 8 Milyon gercekten cok fazla. Iyi oyuncudur, o ayri, Tudorun bir bildigi vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt