Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 milyona 2 tane taş gibi oyuncuyu nereye alıyorsun Yusuf gözünü seveyim. Yıllardır öyle düşündüğümüz için zaten bu hale geldik. 1 tane düzgün adam etmeyecek 3 tane adama 10 m verdik sonra hiçbirisinden 1 kuruş kazanamayıp yıllık ücreti de bir tarafımıza kaçırdık.

8 milyon tek bir oyuncuya verilir, daha fazlası da verilir. Ama Belhanda'ya verilir mi asıl sıkıntı orada. Şurada para işleriyle kafamı bulandırmak isteyecek en son kişilerdenim ama bu para cepten çıktıktan sonra kafanda bir sürü soru işaret kalıyor.

Aynı paraya daha iyisi alınamaz mıydı?
Bütçe kısıtlıysa daha elzem bir mevkiye böyle büyük paralar harcanmamalı mıydı?
Belhanda'dan ileride bu paranın karşılığını hem futbol hem de sözleşme olarak alabilecek miyiz?
Vs...

Kesinlikle katılıyorum, belhanda ya 8 m euro verilir mi tartışılır ama olur da kendini gösterirse o zaman 8 değil 15-20 m euro'ya alınabilecek bir adamı 8 m euro ya aldık diye seviniriz kötü performans sergilemesi zor bu lig de eto 36 love 33 yaşında kral oldular belhanda 27 yaşında futbol olarak üst düzey oynayabilir

Ben Belhanda transferine de kesinlikle karşı değilim bu arada, adam saf yetenek. Muhakkak faydalı olacaktır. Benim kafamı maliyetinden çok adamın süreksizliği, disiplin eksikliği kurcalıyor.

Geliyor...

9dEM8o.png

Bu sene sizce şampiyonluk yarışında kimler olur?

Galatasaray
Beşiktaş
Başakşehir
Fenerbahçe
Trabzonspor
Antalyaspor

gibi geliyor.zor bir lig olacak.

Ben Belhanda transferine de kesinlikle karşı değilim bu arada, adam saf yetenek. Muhakkak faydalı olacaktır. Benim kafamı maliyetinden çok adamın süreksizliği, disiplin eksikliği kurcalıyor.
peki böyle bi adama bu kadar kısıtlı imkanlar içinde daha yapmamız gerekn bi ton transfer varken üstelik o mevkide dünyanın saylı 10 numaralarından biri oynuyorken gerek var mı böyle bi transfere. onun yerine sneijderin etrafını kalite isimlerle doldurursan zaten sneijder sana bu herifin vereceği katkının kat kat fazlasını verir

Kac haftadir diyorum bizim icin en hayilrisi transfer cezasi olur. Hadi hep birlikte dua edelim bunun icin mübarek ramazan ayinda.

peki böyle bi adama bu kadar kısıtlı imkanlar içinde daha yapmamız gerekn bi ton transfer varken üstelik o mevkide dünyanın saylı 10 numaralarından biri oynuyorken gerek var mı böyle bi transfere. onun yerine sneijderin etrafını kalite isimlerle doldurursan zaten sneijder sana bu herifin vereceği katkının kat kat fazlasını verir

Bence hoca kanatta Arda tarzı teknik, oyun kurabilen bir oyuncu istiyordu Belhanda'yı da o yüzden aldırdı. Sneijder yerine aldırdığını sanmıyorum. Öyle düşündüyse hata etmiş.

belhanda gömüldügü kadar kötü oyuncu degil favre gibi disiplinli hocan varsa bütün sezonu sorunsuz oynatırsın öyle bir adam

ve bu adamın degeri hep yüksekti hatırlayın şikeciler aykut bunu alabilmek icin 11 milyona kadar cıkmıslardı

maicon vs acerbi
maicon, stoperin nirvanası grubunda ancak düşüşte konsantrasyon sorunu var tek başına takımı noucamp tan çıkarır tekniği çok yüksek form tutarsa bunları yapar tutmazsa chedjou gibi ruhsuz semih gibi saatli bomba olur havaya girerse acerbi den daha iyi girmezse formsuz semih olur

acerbi, çok iyi bir stoper en kötü 7 lik oynar en iyi 9 luk oynar 10 a ulaşamaz vereceği garantidir defansı toparlar tekniği iyidir

clichy, adında anlaşılacağı gibi tam bir klişe bir bekten beklenen her şeyi üst düzey yapıyor şöyle tarif edeyim hakan ünsala riera tekniği monte etmişler

belhanda, tudor benim göremediğim ne gördü bu adamda ne için alıyor anlamadım bir bildiği var diyorum kesinlikle tam bir 10 numara değil az 10 numara az 5,6,7,8 numara hepsinden var tekniği var atletik fiziği kuvvetli kale dahil her yerde oynar hırçın yapısı var gelirse ne yapacağını en merak ettiğim oyuncu

gomis, aradığımız forvet harika tekniği var demek isterim ama yok idare eder,hızlı ve güçlü abubakır a benzetebiliriz vuruş daha iyi ,hız olarak az yavaşı defans arkası ölümcül koşuları var asist özelliği oek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt